promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentés az RTL-től, valami olyasmi jön a Sztárboxban, amit eddig még nem láthattak

Óriási bejelentés az RTL-től, valami olyasmi jön a Sztárboxban, amit eddig még nem láthattak

Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Nagy dobással készül a csatorna az egyik legnépszerűbb műsorában.

Az elmúlt hetek a TV2 és az RTL csatározásairól szóltak, utóbbi egyik legfontosabb saját gyártású produkciója a Sztárbox volt, ami már korábban is nagy népszerűségnek örvendett a tévénézők körében.

Idén sincs ez másképp, és igen ütős párosokat sikerült összehoznia a csatornának, elég csak megemlíteni Torghelle Sándor előző heti, kőkemény bombázását, amivel két perc alatt lerendezte Shane Tusupot.

A felkészülés mindenkinél kőkemény, hiszen bírni kell szuflával a meneteket, és a pofonokat is biztos lábakon kell állni, ugyanakkor a bokszolók biztonsága mindenek felett áll, mint azt Németh Kristóf esetében is láthattuk.

Óriási bejelentés az RTL-től

Most új párosok szállnak ringbe, és mint azt a Sorozatwiki megírta, az ötödik adás rendhagyó lesz, hiszen egy olyan, különleges meccset is láthatnak a nézők a helyszínen és a tévében, amit korábban még sosem.

A Sztárbox közel egy hónapja került képernyőre, a 2024-es évad pedig meglehetősen népszerű a tévénézők körében, akik vasárnap esténként láthatják az egymásnak eső celebeket, sportolókat, zenészeket, médiaszemélyiségeket. A mai napig 24-en mérkőztek meg egymással, a vasárnapi adás viszont az eddigiekhez képest igazán különleges lesz.

A negyeddöntő holnap 19:30-kor kezdődik, női könnyűsúlyban Sápi Vivi influenszer és Dér Heni énekesnő csap össze, míg a férfiaknál Sárközi Ákos és Horváth Tomi veszi fel a kesztyűt. Ezen kívül viszont rendeznek egy gálameccset is.

Ezen Árpa Attila és Bárdosi Sándor mérkőznek meg egymással, a meccs másik érdekessége, hogy az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István is visszatér a ringbe, méghozzá bíróként.

Kokó már több tucatnyi mérkőzésen bíráskodott, és már 20 évvel ezelőtt megszerezte az ehhez szükséges képesítéseket az Egyesült Államokban.

Árpa Attila tavaly egészen a döntőig menetelt a Sztárboxban, a fináléban végül Brasch Bence állította meg. Árpa akkor így nyilatkozott a finálé után:

„Sajnálom, hogy ez most annyira nem sikerült, sőt, egyáltalán nem. Ugyanakkor meg azt gondolom, hogy az az ember viszi el az övet, aki a leginkább megérdemli. Ha én viszem haza, akkor mindenki azt mondja, hogy bunda, és az is lett volna. Pedig megpróbáltam. Köszönöm szépen az élményeket”

– fogalmazott a színész-műsorvezető, aki végig keményen küzdött a szorítóban, ám a döntőben kétszer is rászámoltak.