promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes kijelentés Szoboszlaitól, pont a Lipcse elleni meccs előtt rakták ki a rendkívüli videót róla

Döbbenetes kijelentés Szoboszlaitól, pont a Lipcse elleni meccs előtt rakták ki a rendkívüli videót róla

Borítókép:  Profimedia
TV műsorok
Kategória fejléc

Még a Liverpool-Lipcse BL-meccs előtt rakták ki Szoboszlai Dominikról.

Izgalmas mérkőzésekkel folytatódik szerdán a Bajnokok Ligája, amit most már csak az RTL+ nevű streamingoldalon lehet élőben követni Magyarországon. Szoboszlai Dominik és a Liverpool FC csapata is újra pályára lép szerda este, mégpedig Németországban, ugyanis a Lipcse ellen játszanak.

Ez egy rendkívül érdekes meccs lesz, hiszen bár mindegyik csapat külföldi, mindkettőben játszanak magyar játékosok: Liverpool-nál ott van a magyar válogatott csapatkapitánya, míg a Lipcsénél Gulácsi Péter és Willi Orbán. Érdekesség, hogy maga Szoboszlai is a Lipcse csapatát erősítette, amíg át nem szerződött Angliába.

Az esti mérkőzés előtt egy videó került fel Dominikról, amiben döbbenetes kijelentést tett, ugyanis azt mondta:

„Nem hiszem, hogy meg fogom ünnepelni a gólomat”.

Szoboszlai ezt azért nyilatkozta az RTL kamerája előtt, mert így szeretné megtisztelni a szurkolókat és a klubot - nem beszélve a magyar játékostársairól -, hogy nem fog látványosan örömködni, ha gólt lő a Liverpoolnak. Dominik tisztában van vele, hogy most a régi klubja és a régi csapattársai ellen fog kiállni a pályán, éppen ezért kellő alázattal és tisztelettel szeretné lejátszani ezt az egyébként igen fontos meccset.

Nyilván Szoboszlai örülni fog, ha a csapata gólt tud lőni, de véleménye szerint először el kell odáig jutni, hogy a labda bemenjen a kapuba, és utána lehet ünnepelni, de akkor is csak visszafogottan. A magyar válogatott csapatkapitánya egyébként örül annak, hogy újra itt tud játszani Németországban, jó érzésekkel lépett az ottani pályára.