promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Óriási a felháborodás, Szoboszlai Dominikon röhög egy angol oldal, dőlnek a kommentek és fricskázzák az angol oldalt a szurkolók

Óriási a felháborodás, Szoboszlai Dominikon röhög egy angol oldal, dőlnek a kommentek és fricskázzák az angol oldalt a szurkolók

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Nagy meccs vár Szoboszlaiékra a Bajnokok Ligájában, ám vannak oldalak, akik épp mással foglalkoznak.

Folytatódik a Bajnokok Ligája.

Ezen a héten a nemzetközi küzdelmek után újra folytatódnak a Bajnokok Ligája-mérkőzések, Európa elit klubjai csapnak össze a pályán, és óriási mérkőzések várnak a csapatokra. Szerdán, azaz a mai nap a Liverpool FC is pályára lép, méghozzá Németországban. A meccsnek pedig két magyar pikantériája is van, így ez a meccs nekünk, magyaroknak sokkal nagyobb érzelmi töltettel bír.

Szoboszlai Dominiknak pedig még nagyobbal.

Hiszen ez részben egy magyar meccs is lesz, a Lipcs soraiban ott lesz majd a pályán a magyar válogatott két oszlopos tagja, Gulácsi Péter és Willi Orbán is. Ráadásul a Lipcsében játszott korábban Szoboszlai is, és innen igazolt később Angliába is. Természetesen a szép emlékekről is beszélt Szoboszlai a mérkőzés előtt. Az elmúlt napokban amúgy számos kritikát kapott a magyar játékos, erről is beszéltek részletesen a Kapitányok Országa című műsorban is:

Kicsit trollkodtak Szoboszlain.

A Manchester United trolling others from now nevű oldal közölt egy érdekes kis statisztikát Szoboszlairól, amelyre nagyon sok lájk érkezett, majd megjelentek azok is, akik azért odapirítottak az oldalnak alaposan, Szoboszlait vették védelmükbe.

Az oldal azt írta megjegyzésként a képhez:

"Szoboszlai Dominik ebben a szezonban a Liverpool FC ligában: 0 gól, 0 assziszt, 256-szor mosolygott a kamerába, 300-szor kacsintott a kamerába, 113-szor igazította meg a haját, 150-szer pózolt egy jó képhez, 70 millió € jól elköltött pénz"

Nagyon sok hozzászólás érkezik a poszthoz, sokan ironikusan mutatják a tabella állását, hol áll a Liverpool és hol áll a Manchester United, sokan pedig azt írják, hogy örülnének egy ilyen középpályásnak Manchesterben. Nagy a felháborodás is a poszt után a United-szurkolók körében, hogy egy ilyen kikerült, hiszen mint mondják, a Vörös Ördögök középpályáján úgy hatol át az ellenfél, mint forró kés a vajon, így ez a poszt inkább visszafelé sült el.

Sokan pedig azt is felemlegetik, hogy bizony egyetlen asszisztja azért van Szoboszlainak, és azt pont a United ellen volt...

Itt tudjátok megnézni az eredeti posztot.

(via Fociaréna)