promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Távozik az Ázsia Expressz és az Árulók, új műsorok váltják a legnézettebb hétköznapi produkciókat

Távozik az Ázsia Expressz és az Árulók, új műsorok váltják a legnézettebb hétköznapi produkciókat

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Már tudjuk, mikor ér véget az Ázsia Expressz a TV2-n, és Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban az RTL-en.​

Teljesen átalakul az RTL és a TV2 programja október 14-től. Távozik a jelenleg futó műsoroknak a fele, és más produkciók veszik át a helyüket. Természetesen addig sem lesz minden úgy a hétköznap estéken, ahogy eddig megszokhattuk, hiszen az RTL éppen most egy azonnali műsorváltozást jelentett be, ami csütörtöktől kicsit megborítja a szokásos menetrendet; későbbre kerül Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban, a Fort Boyard - Az erőd, és a Házasodna a gazda is.

Október közepétől pedig egészen más műsorok lesznek láthatók a két fő kereskedelmi csatornán, ugyanis több népszerű formátum új évada is véget ér.

Távozik Az Árulók

Árpa Attila krimi-realityje az egyik legnézettebb hétköznapi műsor jelenleg a kereskedelmi csatornákon, azonban hamarosan véget ér ez az évad is; október 10-én derül ki, ki fogja megnyerni most Az Árulókat. Október 14-én aztán vadonatúj évaddal tér vissza az RTL legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros, aminek adásai hétfőtől csütörtökig lesznek láthatók.

A műsorvezető, Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket. A vadonatúj évad számos olyan meglepetést és váratlan fordulatot garantál, amelyre még a megszállott Nyerő Páros rajongók sem számítanak.

Az idei évad sztárpárjai a következők:

  • Balogh Edina, aki 10 éven át játszotta a Barátok közt Kingájának szerepét és párja, Szabó Simon;
  • Berki Mazsi, a 2023-as Sztárbox női győztese és szerelme, az ingatlanfejlesztő Kajári Zoltán;
  • Visváder Tamás vállalkozó és fotós felesége, Visváder-Palácsik Lilla;
  • Miskovits Marci műsorvezető, dalszövegíró és influenszer és párja, a 2022-es X-Faktorban megismert énekesnő, az erdélyi származású Nicuta Nico;
  • Hujber Ferenc és párja, Szőke Krisztina;
  • Simon Attila labdarúgó és felesége, Simon Erika;
  • Győrfi Márton, azaz DJ Jauri, aki Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasa és barátnője, az ingatlanosként dolgozó Berényi Dorina;
  • Herceg Dávid énekes, művésznevén Herceg, a latin zene egyik legnépszerűbb hazai előadója és felesége, az influenszer Herceg-Pál Bianka.

Búcsúzik az Ázsia Expressz is

Ugyancsak jövő héten ér véget a TV2-n az Ázsia Expressz, illetve A Kísértés is. Kasza Tibi műsora már október 10-én, csütörtökön lezárul, míg Ördög Nóráékat október 11-én, pénteken láthatjuk idén utoljára. Őket fogja váltani a TV2-n Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, és Wolf András, ugyanis érkezik a Séfek séfe új évada, valamint visszatérnek a Kőgazdag fiatalok is.

A Séfek séfe 6. szériájának játékosai már sokkal tudatosabban készültek a műsorra, az előző évadokból ismerik a Séfek ízlését, sokan nem bízták a véletlenre az étel választást. Az amatőrökben minden eddiginél nagyobb a bizonyítási vágy, a profik pedig nem csak a Séfeknek, hanem a szakmának is szeretnének bizonyítani. A műsorban idén is több százan indulnak, érkezik olyan versenyző, aki a gyerekeinek szeretné bebizonyítani, hogy semmi sem lehetetlen. De jön például egy ex rendőrnő, aki 21 évig dolgozott nyomozóként, de nem sokkal azután leszerelt, hogy a társát elveszítette egy akció közben, azóta keresi önmagát.

A válogatók alatt most is futószalagon érkeznek Wolf Andráshoz, Vomberg Frigyeshez és Krausz Gáborhoz az ételek, amelyekről nem tudják ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább. Ezt követően a 3 napos tréningen, számos kihívást jelentő feladattal újabb megmérettetés elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csak egy maradhasson.

Nem volt kérdés a folytatás

Hamarosan újra láthatóak a Kőgazdag fiatalok a TV2 műsorán, október 14-től minden hétköznap este a Séfek séfe után jelentkezik a reality második évada. A tavalyi, debütáló szezonról nem túlzás azt mondani, hogy az év egyik legnagyobb tévés meglepetése volt, köszönhetően a benne szereplő fiataloknak és az őket körülvevő luxusnak.

A reality rendkívüli népszerűségnek örvendett a fiatalabb nézők körében, azonban nem csak a 18-49 éves korcsoportban, hanem a 18-59 évesek és a teljes lakosság körében is jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora. A produkciónak olyan népszerűsége és visszhangja lett, hogy a TV2-nél nem volt kérdés a folytatás.

A műsor szereplői közül újra betekinthetünk PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe és hozzájuk csatlakozik Szandi barátnője, Szanyi Vanda. A lány, aki külföldről rendelte brilliánsgyűrűjét, és épp az álomesküvőjére készül. Már eleve jómódban nőtt fel, jelenlegi fényűző életét pedig szüleinek, saját magánegészségügyi vállalkozásának és a vőlegényének köszönheti. Könnyen beilleszkedik a Rich Kids csapatba, új színt hozva az amúgy sem szürke társaságba.