promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Űrből zuhant a Földre, az egyiptomi piramisban rejtegetik a brutális tárgyat, egy tudós megdöbbentő bizonyítékkal állt elő

Űrből zuhant a Földre, az egyiptomi piramisban rejtegetik a brutális tárgyat, egy tudós megdöbbentő bizonyítékkal állt elő

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Történelem & Tudomány
Kategória fejléc

Elképesztő izgalom lengi körbe azt, hogy mit rejtegethet az egyiptomi piramis.

A piramisok földjére érkezett.

Az egyiptomi piramisok kapcsán számtalan rejtély lengi körbe még most is a tudósok munkájt és a tudományos gondolkodást is. Annak ellenére, hogy az elmúlt években igazán fontos áttöréseket értek el a szakemberek arra vonatkozóan, hogyan építhették ezeket a gigantikus építményeket, a piramisok kapcsán mindig is ezernyi legenda, összeesküvés-elmélet és rejtélyes felfedezés lát napvilágot.

Az egyiptomi nagy piramisban korábban találtak olyan járatokat, ahova ember nem léphet be, már csak a járatok és kis alagutak méretéből is kifolyólag. Ám kis robotok bemerészkedhetnek ezekre a helyekre, ahol számtalan érdekesség rejtőzhet még.

Valami hatalmas lehet a piramis belsejében, ami tulajdonképpen a világűrből érkezett Egyiptomba, a piramisok mellé.

A tudós színre lép a meteorit kapcsán.

Giulio Magli, a Milánói Egyetem professzora beszélt korábban arról, hogy mit rejthet a nagy piramisok Gízában. A szakember arról mondott információkat a nyilvánosságnak, hogy a piramis belsejében, egy rejtett kamrában egy hatalmas vastrón lehet, Khufu fáraó trónja, amelyet nem akármilyen anyagból készíthettek, hanem egy meteorit magjából faraghatták ki az egyiptomi munkások és művészek.

A tudós ezt az állítását azzal magyarázza, amit a fáraók, uralkodók égbe, az örökkévalóságba emelkedéséről lehet tudni. Hiszen a piramisok építésének egyik célja a jelenlegi tudásunk szerint az volt, hogy segítse a fáraó örökké valóságba emelkedését, az egyiptomi vallás szerint pedig ehhez le kell ülnie egy vastrónra.

Korábban találtak olyan kamrákat a piramis belsejében, ahová egyelőre nem tudtak belépni, itt lehet elrejtve ez a struktúra, amely hatalmas felfedezés lehet, ha sikerül bejutniuk ezekre a helyekre a kutatóknak robotokkal.

Tutanhamon legendás tőre is űrbéli anyagból készült: