promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Piramist találtak az óceán mélyén, egy búvár megrázó vallomást tett, miután látta az építményt

Piramist találtak az óceán mélyén, egy búvár megrázó vallomást tett, miután látta az építményt

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Történelem & Tudomány
Kategória fejléc

Őrült vita tárgya a víz alatti piramis létezése, sokan vitatják, hogy mesterséges sziklákról van szó.

Piramisok Ázsiában.

Az elmúlt időszakban nagyon sok piramist találtak a világ különböző tájain. A leghíresebbek az egyiptomi piramisok, de az ókori birodalom földje is még számtalan olyan struktúrát rejthet, amelyeket egyelőre nem fedeztek fel. Korábban műholddal tucatnyi olyan helyet azonosítottak a sivatagban, ahol potenciálisan rejtőzhetnek még óriási piramisok.

A maja piramisok mellett az azték és inka piramisok is világhírűek, miközben a kínai társaik is egyre nagyobb nyilvánosságot kapnak.

Ám óriási vitákat kavar a tudományos életben is az, amit Japán partjainál találtak a víz alatt, olyan struktúrák lapulnak ugyanis a víz mélyén, amelyekről sokan azt mondják, aligha lehetnek természetes képződmények, inkább egy letűnt és elveszett kultúra építményei, amelyek a víz alá süllyedtek a történelem során, esetleg egy kataklizma okozhatta az építő kultúra vesztét.

A vitát valószínűleg nem most fogják lezárni, ám mindig érdekes, ha egy szemtanú megszólal az ügyben.

Egy búvár szólalt meg.

Aki járt a feltételezett romoknál a víz mélyén. A LadBible tett közzé a vallomásáról, a beszámolójáról egy cikket. A búvár rögtön azzal kezdi, hogy nem lehetnek természetes képződmények azok, amiket a víz alá merülve látott egyből megérintette őt valami a romoknál.

A feltételezett romok a Rjúkjú-szigeteknél találhatók, a helyiek pedig azóta is misztifikálják a víz alatt talált dolgot, amelyet sokan egy régi civilizáció nyomainak tartanak. A búvár szimmetrikus és sík formákat látott a víz mélyén, amelyek számáre bizonyították, hogy mesterséges felületekről lehet szó.

Íme videó a "víz alatti piramisokról":