promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató dolgot tett éjjel az iskola mellett egy idegen férfi, a környéken lakók is megrémültek

Hátborzongató dolgot tett éjjel az iskola mellett egy idegen férfi, a környéken lakók is megrémültek

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Sztorik & Olvasói levelek
Kategória fejléc
Promotions

Senki nem tudja, mit keresett ott és mit, vagy kit bámult a sötét ruhás alak.

Azt hihetnénk, hogy a nagyvárosi társasházak környékén, ahol este is nagy a mozgolódás, biztonságban érezheti magát egy járókelő. Fura emberek azonban minden sarkon előfordulhatnak, és még akkor is félelmetesek lehetnek, ha amúgy semmi ártó szándék nincs bennük, csak szimplán ácsorognak a sötétben, látszólag teljesen céltalanul.

Ez történt a posztolóval is, aki a Threads-en osztotta meg a történetét, amikor épp kutyasétáltatás közben botlott egy ilyen „fura emberbe”. Hogy mit keresett ott, az azóta sem derült ki, az viszont igen, hogy többször is látták már ott ácsorogni az idegen férfit.

„Van egy csávó, aki ott állt az iskola kerítés tövében késő este. Az új gyér fényű utcai lámpa megvilágításban észre sem venni. Fekete/sötét színű ruhában meg főleg. Tegnap késő este úgy vettem észre, hogy álltam a járdán a kutyával és valami azt sugallta nézzek oda, és megláttam a fejét, mivel fehér bőrű, így az valamennyire, »világít, a sötétben«. És néz felfelé, valamelyik ablakra vagy erkélyre.”

„Anyám azt mondta, hogy látta már ezt a csávót ott állni, ugyanúgy mozdulatlanul, csendben, megbújva a sötétben és néz felfelé a ház egy bizonyos pontjára. Mintha valakit figyelne, vagy nem tudom, de eléggé hátborzongató. Érdekes az, hogy nem tudom lefotózni, mert nem látszik a sötétben. Ki meg nem mentem az erkélyre, mert meglát. Egyszerűen nem látni a csávót a fotón, a kamera nem rögzíti”

– írta a rémült posztoló.

Az nem is kérdés, hogy az ilyen egyéneket érdemes jó messziről elkerülni, ám a taktika sajnos nem mindig működik, és olyan is előfordulhat, amikor nem csak bámulnak, hanem követnek is másokat, erről is a Threads-en olvashatunk egy hasonlóan ijesztő történetet, amikor viszont már rendőrt is kellett hívni:

„E-cigiztem hazafelé menet, elkezdett követni egy fazon, olyanokat motyogott, hogy »hülye drogos«, »levágom a fejedet«, közben hadonászott egy sniccerrel. Egészen a hazáig követett. Hívtam a zsarukat, azok jöttek vagy 10-en. Megfogták, mondta nekik, hogy én drogdíler vagyok és különben is az utcánkban az autók 90%-a lopott. Lebeszéltek a feljelentésről…”

- írta egy fiatalember, ezeket olvasva pedig mindenkinek csak azt tudjuk javasolni, hogy óvatosan bóklásszanak estefelé az utcán, bármennyire is biztonságosnak tűnik amúgy a környék.