promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés: akinek ilyen tévéje van, most nagyon boldog lesz

Rendkívüli bejelentés: akinek ilyen tévéje van, most nagyon boldog lesz

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Ha neked ilyen tévéd van otthon, most nagyon fogsz örülni.

Örömteli bejelentés érkezett azoknak, akiknek Samsung okostévéjük van otthon. Ugyanis a napokban az RTL+ Premium előfizetéssel rendelkező felhasználói számára már Samsung TV-ken is elérhető az RTL+ applikáció. Ez azt jelenti, hogy most már a Samsung okostévéken is bárki nézheti az RTL+ streamingszolgáltató tartalmait.

Az RTL számára ugyanis kiemelten fontos, hogy a streaming platformjuk minél több okostévén, ezáltal minél több háztartásban jelen legyen. Indulása óta rengetegen kérdezték az RTL Magyarországtól, hogy Samsung televíziókon mikor lesz elérhető a szolgáltatás. Most már nem kell tovább várnia azoknak, akiknek ilyen tévéjük van, de fontos hozzátenni, hogy az alkalmazás a Tizen 5.5 - tehát a 2020-tól forgalomba helyezett Smart TV-k - vagy annál frissebb verziószámú operációs rendszert futtató modellekre tölthető le a Samsung Smart HUB felületén keresztül.

De mit lehet nézni a Samsung okostévéken az RTL+-on?

Bár az RTL-en csak hetente egyszer jelentkeznek a KOKO című dokumentumfilm epizódjai, az RTL+ Premium felületén már mind a négy részt megnézhetjük a Kovács Kokó István olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportoló életútját bemutató szériából.

Emellett az RTL+ Premium előfizetői a lineáris adással párhuzamosan élvezhetik az RTL közönségkedvenc showműsorainak élő adásait és reklámmentesen nézhetnek olyan nagysikerű produkciókat, mint például a Sztárbox, a Nyerő Páros, vagy november 10-től a Hell Boxing Kings mérkőzései. A kínálatban elérhető a 20 nap Mariupolban című Oscar-díjas dokumentumfilm, valamint az idén 15 éves On The Spot filmjei is.

Hamarosan pedig egy igen izgalmas tartalom is felkerül a kínálatba, ugyanis október 30-án debütál A sötétség szigete című finn krimisorozat és kizárólag az RTL+ Premium előfizetői nézhetik majd meg november 7-től az Életed nélkülem című, fesztiváldíjas magyar dokumentumfilmet is.

Bajnokok Ligája az RTL+-on

Az UEFA Bajnokok Ligája az RTL Magyarország közvetítésében októbertől kizárólag az RTL+ Premium felületén érhető el élőben. Ez összesen 192 BL-meccset jelent a 2025. május 31-ig tartó szezonban, ahol a mérkőzések mindegyikét magyar kommentárral szurkolhatják végig az előfizetők.

Az UEFA Bajnokok Ligája mellett a korábbi évekhez hasonlóan az UEFA Európa-liga-, illetve UEFA Konferencialiga-mérkőzések is színesítik az RTL+ Premium szolgáltatás meccskínálatát - csaknem 100 EL vagy KL meccs lesz megtekinthető a szezon során, köztük a Manchester United, a Chelsea vagy a Roma meccsei.

(forrás: RTL)