Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyíregyházán járt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

Nyíregyházán járt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

Helyi Hírek

Nyíregyházán járt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

Helyi Hírek

Promotions 08:32

Példaértékű produkcióval kezdődött az Országos Szakképzési Tanévnyitó szombaton Nyíregyházán. A szakképzési centrum oktatói és tanuló közösen adtak elő egy dalt úgy, hogy előzőleg még a közönség soraiban ültek, aztán a színpadon mutatták be, miként tudnak együttműködni - számolt be róla a szon.hu.

„Nagy öröm, hogy városunk lett a rangos esemény helyszíne. A szlogenünk az, hogy Nyíregyháza többet ad, és a szakképzési centrumunk rendszeresen ráerősít erre. Olyan kreatív programokat szerveznek, ami rájuk irányítja az országos vezetés figyelmét. Városunk látványosan fejlődik, ez többek között megjelenik az adóbevételekben is. Olyan fejlesztésekről beszélhetünk nap mint nap, amelyek igényt tartanak a szakképzett munkaerőre. A helyi foglalkoztatók a Nyíregyházi Szakképzési Centrummal közösen arra törekednek, hogy minél több fiatal találja meg a számítását. Bízom benne, hogy a következő években még jobb eredményeket tudunk elérni”

- mondta dr. Kovács Ferenc polgármester.

Az ünnepi tanévnyitó vezérszónoka Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium minisztere volt.

„A magyar csapat minden második tagja éremmel tért haza Oroszországból. Ez is alátámasztja, hogy világszínvonalú eredményeket érnek el a diákjaink, tehát jó úton haladunk. Hétfőtől újra az ismerkedés, a felfedezés és az innováció útjára lépnek a diákok a szakképzésben. Kemény munka, kellő nyitottság és kitartás kell ahhoz, hogy elérjék a céljaikat. Felkészültnek kell lenniük ahhoz, hogy meg tudjanak felelni a kor kihívásainak. Magyarország hosszútávú sikereinek a záloga a minőségi szakemberképzés, ehhez pedig szükséges tovább erősíteni a szakmunka presztízsét”

- fogalmazott a miniszter.

Borítókép: Magyar Nemzet