promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli hír jött Szoboszlairól, óriási bejelentés jöhet majd

Rendkívüli hír jött Szoboszlairól, óriási bejelentés jöhet majd

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Fontos dolgot ír a lap, nagyon nagy fejlemény alakul.

Az elmúlt napokban Szoboszlai kapcsán a Nemzetek Ligája meccsek és az eljegyzés volt fókuszban főleg, ám most visszatér az angol bajnokság, és pár óra múlva a Liverpool FC hazai pályán fogadja majd a Chelsea együttesét. Hatalmas rangadó a bajnokságban, és ez a meccs nyitánya egy elképesztő sorozatnak, hiszen az elkövetkező másfél hónapban a Liverpool-ra döbbenetes sorozat vár, többek között az Arsenal-lal, a Real Madrid-dal vagy éppen a Manchester City-vel is megütköznek majd a pályán a Vörösök.

Közben pedig nagyon érdekes hírek jönnek a Liverpool FC-ről.

Szoboszlai akár magyar csapattársat is kaphat.

A Football Insider egyik podcastjébe beszéltek Szoboszlairól is azzal kapcsolatban, hogy a Liverpool háza táján komoly átigazolás lehet kilátásban, Pete O'Rourke vezető tudósító mondta el a műsorban, hogy a magyar válogatott játékosát, Kerkez Milost rengeteg élvonalbeli Premier League-klub figyeli. Az Arsenal és a Manchester United mellett pedig a Liverpool FC is, így pedig Szoboszlai válogatottbeli csapattársat is kaphat akár, ha a végén a Vörösökhöz igazol Kerkez.

Azt is kifejtik, hogy Kerkez Milosról csak nagyon komoly összegért mondana le a jelenlegi klube, a Bournemouth, amely a mostani fordulóban legyőzte az Arsenalt is. A meccsen amúgy végig pályán volt Kerkez Milos is.

Részleteket nem lehet tudni, így azt se, hogy mekkora ez a nagy összeg, amely fejében a Bournemouth eladná Kerkezt, ám az, hogy a magyar válogatott labdarúgó akár egy élcsapathoz is igazolhat, már régóta tárgya különböző átigazolási pletykáknak.

(via NB1.hu)