promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországon tiltott egy videó Szoboszlairól, de tudjuk, mi van rajta, és ez az egyik legszebb pillanat

Magyarországon tiltott egy videó Szoboszlairól, de tudjuk, mi van rajta, és ez az egyik legszebb pillanat

Borítókép:  Gabriella Barbara/Alamy Live News/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Ha sok liverpooli játékos kerül a pályára, akkor bizony ilyen jelenetekkel lesz tele az internet.

Az elmúlt héten a magyar válogatott két mérkőzést is játszott a Nemzetek Ligájában, amelyek közül a holland meccs ígérkezett nehezebbnek, hiszen egy nagyon erős Hollandiát láttunk vendégül a Puskás Arénában, az ellenfél csapatában pedig három liverpooli játékos is volt, szóval Szoboszlai Dominik a legjobban ismerte azt, hogy mi vár ránk az Oranje ellen.

A mérkőzés végül nagyon jól alakult a magyar válogatott számára, hiszen döntetlennel zárult, ezzel pedig megszakítottuk a Hollandia elleni vereségszériát, és esélyt hagytunk arra, hogy a csoportból tovább is juthassunk akár. Persze utóbbi akkor dőlt el, amikor megtudtuk a Bosznia elleni nyertes magyar mérkőzés után, hogy Hollandia kikapott Németországtól.

A holland-magyar fog tehát dönteni a továbbjutásról a csoportban.

Több érdekes jelenet is akadt a magyar hollandon, és ezekkel még most is tele van az internet, ám vannak olyan felvételek, amelyeket Magyarországon nem lehet megtekinteni a YouTube-on, mivel az nem elérhető, lehet ugyanis olyan tiltásokat tenni a videókra a videómegosztó platformon, amely lehetetlenné teszi a megtekintést, ennek természetesen olyan okai is lehetnek, hogy egy-egy személy csak bizonyos helyen rendelkezik egy videó jogával.

Pedig Szoboszlai és Van Dijk találkozása, és a gesztusaik azóta is hatalmas imádatot váltanak ki a Liverpool-szurkolók között. Több szurkolói oldal is megosztotta azt korábban, így az Empire of The Kop is. Ők leírják azt is, hogy mi történik a híres jelenetben, amely külföldön nagyon sok oldalon jelent meg. Mivel mindkét csapatban a csapatkapitányok a liverpooliak voltak, így Szoboszlai Dominik és Van Dijk egymás mellett állt akkor, amikor a két csapat felsorakozott még a pályára lépés előtt az alagútban, mielőtt elindultak volna a himnuszokhoz.

Egy igazi és mély csapattársi jelenet játszódott le, és az oldal ezt azzal is magyarázza, hogy Slot liverpoolja nagyon egyben van, igazi kötelék fűzi össze a csapattagokat.

Ahogy meglátták egymást, azonnal el is indultak, hogy megöleljék egymást, egy szívmelengető pillanat volt tehát az összecsapás előtt, ahogy a lap fogalmaz, a tisztelet pillanatát kapták lencsevégre a "háború" előtt. Van Dijk és Szoboszlai ölelekezése megismétlődött a térfélválasztásnál is, illetve a tisztelet pillanata a meccs után is folytatódott, amikor Szoboszlai Gravenberch és Gakpo társaságában töltötte a meccs utáni pillanatokat.