promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan pletyka terjed Szoboszlai Dominikról, minden megváltozik, ha ez valóra válik

Váratlan pletyka terjed Szoboszlai Dominikról, minden megváltozik, ha ez valóra válik

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Érdekes, amit rebesgetnek Szoboszlai Dominikról.

Rendkívüli héten van túl Szoboszlai a magyar válogatottal, most a Liverpoollal következik egy igazán parádés folytatás.

Igazán izgalmas héten van túl Szoboszlai Dominik, és még mi következik most, az embert a hideg is kirázza, ha megnézi, hogy a Liverpool FC-vel milyen meccseket játszanak majd november végéig. Rangadók mindenhol, alképesztő meccs dömping és hatalmas rangadók, persze a szurkolók ezzel nagyon jól járnak, hiszen sok mérkőzésen szoríthatnak kedvencükért.

Rangadót játsszanak a Chelsea ellen hazai pályán, majd három nappal később már a Bajnokok Ligájában jöhet a következő nagy meccs, méghozzá a Willi Orbánt és Gulácsi Pétert is foglalkoztató Lipcsével, aztán idegenben következik az Arsenal elleni rangadó a bajnokságban. Ezen kívül pedig november-december fordulóján két döbbenetes rangadó követi egymást, hiszen november 27-én a Real Madrid ellen lépnek pályára, rá pár nappal később pedig az angol bajnokság csúcsrangadója következik, a Manchester City-Liverpool meccs.

Eljegyzés.

Az elmúlt pár napban viszont egy igazán fontos magánéleti fordulattól volt hangos a sajtó, hiszen Szoboszlai eljegyezte barátnőjét, Buzsik Borkát, a fiatalok pedig képet is posztoltak a nagy eseményről, amelyet világsztárok garmadája kommentelt, sok gratulációt küldve a párnak.

Most pedig az a pletyka.

Hogy akár a jövőben az is megeshet, hogy Szoboszlai Dominik lesz a Liverpool FC csapatkapitány, ami elképesztő fordulat lenne. Persze egyelőre csak óvatos találgatások vannak erre nézve, viszont az alapos mérleglések alapján úgy tűnik, hogy lehet rá reális sansz hosszú távon. Több hónappal korábban már egy YouTube csatorna is pedzegette ezt a szálat Szoboszlai kapcsán, most a Goal.com szentelt a témának egy hosszabb cikket, hiszen az a pletyka járja, hogy Trent Alexander-Arnold esetleg távozhat a nyáron Liverpoolból, illetve Szalah kapcsán is sok a kérdőjel, így pedig Szoboszlai léphetne előre harmadik számú csapatkapitányként a csapatnál.

Közben elképesztő videó terjed Szoboszlairól, ahogy egy kicsi rajongójának odaadja a mezét: