promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezt megkapta Szoboszlai, a váratlan üzenet a meccs után érkezett, tényleg az egyik legnagyobb névtől

Ezt megkapta Szoboszlai, a váratlan üzenet a meccs után érkezett, tényleg az egyik legnagyobb névtől

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Ők üzentek azonnal Szoboszlainak a két gólja után.

Magyarország hatalmas lépést tett afelé. hogy továbbjusson a csoportból a Nemzetek Ligájában, pedig szeptemberben sokan kételkedtek abban, hogy négy mérkőzés után igazából  ugyannyi pontunk lesz, mint a hollandoknak, pedig az igazság az, hogy csupán a rosszabb gólarányunk miatt vagyunk egyelőre a harmadik helyen a csoportban.

És sokan tudják, hogy ebből még akármi is lehet, ha Szoboszlaiék Hollandiában berúgják az egy-két helyzetet majd novemberben, akkor bizony alaposan megnehezíthetjük majd Hollandia dolgát.

Sokat nem kell már várni a meccsre, közben pedig Ronald Koeman, a hollandok szövetségi kapitánya is kommentálta a kialakult helyzetet, ő is arra utalt, hogy bizony komoly tétje lesz majd a mérkőzésnek novemberben. Az NSO is idézte a szakembert, aki annyit mondott a kialakult helyzetre a németek elleni holland vereség után:

"Jó móka lesz, nem? Lesz tétje a meccsünknek" 

Szoboszlai nagyszerűen játszott Bosznia-Hercegovinában a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája meccsen, a teljesítményére pedig többen is felfigyeltek, és kommentálták is a közösségi média oldalán a meccsről közzétett fotókat. Kabát Péter is hozzászólt a poszthoz, ő annyit írt:

"Bravo Szobo! Sima győzelem!"

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott új pályaedzője is üzent Szoboszlainak egy emojival, illetve megjelent a fotó alatt a modern futballvilág egyik legikonikusabb alakja, aki az átigazolások terén számít az egyik legnagyobb szaktekintélynek. Többek között pár órával ezelőtt ő robbantotta azt a bombát is, hogy ki lesz Southgate után az angol labdarúgó válogatott új szövetségi kapitánya.

Thomas Tuchel, aki korábban a Borussia Dortmund, a PSG, a Chelsea és a Bayern München edzője is volt, a Chelseavel pedig a Bajnokok igáját is elhódította.

Érdekesség, hogy még az is megeshet, hogy a magyar válogatott az A divízióban való bentmaradásért az angolokkal játszik majd ki-ki meccset. Nos, Fabrizio Romano két emojival tudatta, hogy nagyszerű, amit Szoboszlai letett a meccsen az asztalra. Közel kétezer lájkot kapott Szoboszlai oldalán Fabrizio Romano kommentje.

Íme a poszt: