promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lehidalunk, Marco Rossi magyarul mondta ezt a kifejezést a sajtótájékoztatón

Lehidalunk, Marco Rossi magyarul mondta ezt a kifejezést a sajtótájékoztatón

Borítókép:  Profimedia/IPA/SIPA/2410121327
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Fontos meccs vár a magyarokra a Nemzetek Ligájában, természetesen ezen a meccsen mi vagyunk az esélyesek.

Nehéz mérkőzés vár Szoboszlai Dominikékra ezen az este Boszniában.

A negyedik meccsét játssza a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában, az ellenfél most Zenicában Bosznia-Hercegovina. A mérkőzés igazi vízválasztó lesz, hiszen az a csapat, amelyek nyer, egy hatalmas lépést tesz abba az irányba, hogy bent tudjon maradni az A divízióban. Aki most nyer, annak lesz a legnagyobb esélye megszerezni ebben a csoportban a harmadik helyet, illetve fel is zárkózik egy kicsit a csoport első két helyzettjéhez, Hollandiához és Németországhoz.

Természetesen a meccs előtt rengeteg nyilatkozat látott napvilágot, szinte az összes magyar játékos elemezte a kialakult helyzetet, és többek között Marco Rossi is fontos dolgokat mondott a sajtótájékoztatón.

Marco Rossi nem is olyan régen közzétette, hogy kik kezdenek a mai meccsen, a közösségi oldalára is felkerült a magyra válogatott összeállítása a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája meccsre.

Magyarul is beszélt Marco Rossi.

Marco Rossi azt is kiemelte a meccs előtt tartott sajtótájékoztatón, hogy a bosnyákok bizony nagyon sok problémát okoztak a németeknek a korábbi fordulóban, hiszen csak egyetlen góllal maradtak alul. Korábban amúgy Hollandia ellen is lőttek két gólt, ott ugyan 5:2 lett a meccs végeredmény, ám csak a hajrában tudtak elhúzni a hollandok, akkor döntötték el végérvényesen a meccset.

Rossi arról is beszélt, hogy már a sorsolás után lehetett tudni, hogy a magyar és a bosnyák csapatok között dől el a harmadik hely sorsa a csoportban, hiszen Németország és Hollandia más szint.

Rossi beszélt arról is, hogy nem szereti a bunkerfocit, ám vannak olyan ellenfelek, amelyek ellen nincs más esélyed. Ám Boszniában sokkal kiegyenlítettebb összecsapásra kell számítani.

Érdekesség, és ezt az NSO is megjegyzi, hogy Rossi végig angolul nyilatkozott, de a bunkerfoci kifejezést magyarul mondta.