promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi meglepő kijelentést tett Magyarországról, nagyon sokan egyet fognak vele érteni

Marco Rossi meglepő kijelentést tett Magyarországról, nagyon sokan egyet fognak vele érteni

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Marco Rossi és a csapat ismét két nehéz meccsre készül a Nemzetek Ligájában.

Folytatódnak a Nemzetek Ligája küzdelmek Európában, és ennek keretében két fontos meccs is vár Magyarországra az elkövetkező két fordulóban. Hollandiával október 11-én játszunk, vagyis jövő pénteken, méghozzá Budapesten, Bosznia-Hercegovina válogatottjával pedig október 14-én Boszniában. Utóbbi csapattal Budapesten 0:0-t játszottunk, a meccs nagyon fontos abból a szempontból is, hogy megszerezzük-e a csoportban a harmadik helyet amely azt jelentené, hogy maradunk az A-divízióban a következő szériára is.

Marco Rossi az M4  Sport vendége volt, és hosszan beszélt a csapatról.

Vereség Németországban.

A kapitány beszélt arról, hogy még soha nem kapott ki 5:0-ra, így a németországi vereség kapcsán a vereség módja zavarja a leginkább. Arról is szót ejtett az interjúban, hogy Szoboszlai Dominikkal is megvitatták a tapasztalatokat a meccs után, elismerte azt is, hogy meredek döntés volt a magas letámadás Németországban a németek ellen,

de azt is kiemelte, hogy úgy érzi, a magyar válogatottnak sokszor nem sündisznóállást kell felvenni a meccseken.

Beszélt Magyarországról is.

A kapitány említette összegzésként azt is:

"Nem vagyok egyenértékű Guardiolával, Klopp-pal, a bókot sem szerettem, mert az igazság középen van. Magyarországon, ahol nagy az érzelmi hullámzás, ezt nem könnyű elfogadni, de én megértem a magyarokat. Edzőként, amikor győzelmet érsz el, nem szabad felfújni magad, ahogy egy vereségnél sem kell azonnal kárhoztatni"

Itt érhető el a teljes interjú:

Közben Marco Rossi keretet is hirdetett az októberi fontos meccsekre, Gulácsival most nem számol az elkövetkező két meccsen, ám érkezik egy újonc a válogatottba, egy friss játékos került be a keretbe, méghozzá Angliából.

Az angol másodosztályú Plymouth középső védője, Szűcs Kornél.

Azt is említette a kapitány, hogy Szalai Ádám is csatlakozhat majd a szakmai stábhoz az elkövetkező időszakban.

(Forrás: Telex, Sportal)