promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Terjed a pletyka: Pápai Joci csak Majka miatt került az X-Faktorba?

Terjed a pletyka: Pápai Joci csak Majka miatt került az X-Faktorba?

Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Pápai Jociról elképesztő pletyka kering az X-Faktor nézői között.

Szeptember 7-én indult el az X-Faktor új évada, amiben több személyi változás történt, hiszen a régi mentorok közül egyedül Gáspár Laci maradt a helyén, a többi széket Tóth Andi, Majka, és Valkusz Milán foglalta el, míg Miller Dávid mellé, aki a 10. évad óta vezeti a tehetségkutatót, Pápai Joci érkezett társműsorvezetőként. Ez azért volt érdekes húzás az RTL-től, mert utoljára 2013-ban volt két műsorvezetője a produkciónak - sőt, a magyarországi X-Faktor történetében mindössze két évadban volt arra példa, hogy két házigazdája volt a formátumnak: 2010-ben Ördög Nóra és Sebestyén Balázs vezette, 2013-ban pedig Lilu és Istenes Bence.

A nézők egyelőre nem barátkoztak meg Pápai Jocival, már csak azért sem, mert nem értik, mit keres egyáltalán a műsorban.

Hozzá kell tenni, hogy még csak az előre felvett válogató adásokat adják az RTL-en, hogy Pápai Joci mennyire tud majd érvényesülni Miller Dávid mellett az X-Faktor színpadán műsorvezetőként, az majd csak az élő adások során fog kiderülni. A nézők viszont már most arról találgatnak, vajon minek kellett őt is belerakni a produkcióba.

Joci csak Majka miatt került az X-Faktorba?

A műsor közösségi oldalán a nézők egy része arról kezdett el teóriákat gyártani, hogy Pápai Joci talán csak Majka miatt kerülhetett bele a produkcióba. Sőt, már arról is elkezdtek pletykálni az egyik Facebook-csoportban, hogy a TV2 két egykori sztárja talán egy olyan szerződést köthetett az RTL-el, hogy csak közösen szerepelhetnek minden műsorban. Mondjuk ez a teória már ott megdőlne, hogy Pápai Joci egyedül szerepelt volna a Sztárbox idei évadában, de a vállsérülése miatt vissza kellett lépnie.

Ez viszont még a Sztárbox első élő adása előtt történt. tehát ha úgy nézzük, akkor Majka és Pápai Joci eddig tényleg csak együtt voltak láthatók az RTL képernyőjén, hiszen a Kalandra fal!-at is közösen vezették. Azt pedig egyelőre nem tudni, hogy a páros a jövőben milyen produkciókban fog szerepet vállalni, de nem valószínű, hogy kizárólag együtt fognak műsort vezetni.

A nézők szerint már most nézhetetlen az X-Faktor

A műsor eddig is sok negatív kritikát kapott azért, mert a mentorok kicsit túltolták a bohóckodást a válogató adások alatt, de a nézők szerint az új évad már most nézhetetlen a zsűri miatt.

„Sajnos nem nézhető ez a műsor, mert a zsűritagok viselkedése egy magamutogatós jelenség, a versenyzők megítélése pedig borzasztóan reálisellenes”

„Kész vicc ez az úgynevezett zsűricsapat”

„Olyan szívesen nézném a jelentkezőket, de a mentorok valami borzalom, Gáspár Laci azt hiszi, hogy ezt szeretik a nézők? Ha belenézünk a Got talent műsorába, melyikben viselkednek így a mentorok, mint itt nálunk már évek óta....”

- írták a nézők.