promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett az RTL a szombaton induló X-Faktorral kapcsolatban, senki nem számított rá

Váratlan bejelentést tett az RTL a szombaton induló X-Faktorral kapcsolatban, senki nem számított rá

Színes
Kategória fejléc

Az X-Faktor közönsége ebben az évadban sem fog unatkozni, nagy kérdés, hogy visszatér-e Varga Irén és Hörcher László.

Egészen néhány nappal ezelőttig úgy volt, hogy az X-Faktor 2024-es évadának első Válogató adása szombat este nyolc órakor kezdődik. A csatornának azonban változtatnia kellett a műsorrenden, így végül 19:30-kor kezdődik az ősz egyik legjobban várt produkciója. (A későbbi adások az eredetileg meghirdetett időpontban, 20 órakor kezdődnek!)

Hivatalosan nem indokolta meg az RTL a fél órával korábbi kezdést, de ha belepillantunk a műsorújságba, hamar kiderülhet, hogy a konkurens csatorna hasonlóan nagy érdeklődésre számot tartó műsora, a Sztárban Sztár All Stars is 19:30-kor kezdődik. Logikus lépés nem hagyni, hogy a nézők előbb üljenek le a TV2 elé, így viszont nagy dilemma elé állították a közönséget, akik vélhetően gyakran nyúlnak majd a távirányítóért szombat este, ha követni akarják mindkét adást izgalmait.

A RTL kommunikációs osztálya egyben hangsúlyozta: az X-Faktor új időszámítás azt is elhozza, hogy az RTL+ előfizetői azonos kezdési időben tudják majd elindítani a Válogató adásokat, de reklámok nélkül nézhetik a műsort. Az X-Faktor Élő adásait pedig szintén az RTL mellett az RTL+ platformon is élőben követhetik majd az előfizetők.

Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója megújult mentorgárda mellett tér vissza szombat este és a várakozások szerint rengeteg újdonságot tartogat az évad. Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán a Válogató adások alatt döntenek arról, hogy kik jussanak idén a Táborba. A műsorvezető Miller Dávid és Pápai Joci lesz. 

Sokan remélik, hogy az X-Faktor válogatóban idén is felbukkan Hörcher László és Varga Irén

A Média Klub tette fel a nagy kérdést nemrég, hogy vajon idén szerepel-e a műsorban Hörcher László és Varga Irén. 

„Nélkülük talán már el se lehetne képzelni ezt a műsort, 2022-ben például ez az adás lett a legnézettebb rész az egész évad során, amikor ők ketten szerepeltek. Igény tehát van rájuk. Az eddig közzétett előzetesekben egyelőre nem szerepelnek, így azt nem tudni az idei műsorban helyet kapnak-e” 

– olvasható a sejtelmes bejegyzés a legfrissebb tévés hírekkel foglalkozó oldalon.

Bárhogy is alakul, biztos, hogy idén is lesznek emlékezetes pillanatok és feltűnnek majd olyanok is a műsorban, akiket sokáig fogunk még emlegetni. A mentorok persze idén is a legtehetségesebb, legkarakteresebb, legérdekesebb előadókat keresik.

Varga Irén tavalyi viszatérése felrobbantotta az X-Faktor stúdióját: