promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Majka az X-Faktorban olyat tett, amire nincs magyarázat, már terjed a felvétel

Majka az X-Faktorban olyat tett, amire nincs magyarázat, már terjed a felvétel

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc

A műsor, az X-Faktor egyik legnagyobb meglepetése volt.

Elindult az ide X-Faktor, és már a kezdetek kezdetén nagyon érdekes versenyzők szálltak harcba azért, hogy továbbjussanak a mentorok kezei alá, hogy Majkával, Gáspár Lacival, Tóth Andivan vagy éppen Valkusz Milánnal dolgozhassanak tovább majd az RTL-en futó műsor további részében. A versenyben természetesen felbukkannak időről időre nagy trollok is, akik két tehetséges énekes között bizony rendkívüli jól szórakoztatják a publikumot is.

De ez 2024-ben már így trendi.

Korábban egy hosszabb interjút adott Majka a Story-nak, amelyben többek között az is szóba került, hogy rendkívül sok konfliktushelyzet adódik a műsorban, illetve megjelennek a színpadon a trollok is, erről kérdezték az rapper, mentor és műsorvezető véleményét. Majka pedig kifejtette a riporternek a válaszában:

"Egy televízióműsor 2024-ben erről kell, hogy szóljon."

Majka pedig azonnal összehasonlítást tett a régebbi tehetségkutató műsorokkal, amelyek még húsz éve futottak a képernyőkön. Manapság már a műsornak nagyon fontos eleme a szórakoztatás is, mint mondta Majka. Az interjúban a rapper ezek mellett beszélt arról is, hogy mekkora szerepet játszott a TV2-től az RTL-hez való igazolásában az X-Faktor, de arról is szót ejtett, hogy mivel lehet majd őt lenyűgözni az idei műsorban. Erre válaszul arról beszélt, hogy egy igazi színpadi embert keres majd a műsorban.

A teljes interjú a Story-n ide kattintva érhető el.

Hogy mennyire szól a műsor a szórakoztatásról, az bizony megnyilvánul abban is, hogy adott esetben milyen kis videók jönnek velünk szembe a közösségi médiában, amelyek kedvcsinálóként is hathatnak. Az egyik legfelkapottabbra egyelőre nincs magyarázat, hogy történt benne az, ami a szmünk elé jön.

Majka trükkje.

Majka trükköt mutat be a zsűriben, és talán tényleg ez az évszázad trükkje, ahogy a videó címe is mutatja. Tóth Andit is meglepi az, hogy Majka mire jut a trükk végén.

Ha tudjátok a megfejtést, nyugodtan várjuk azt a Facebook-oldalunkon a kommentszekcióban, IDE kattintva már ott is vagytok azonnal, és talán még azt is elolvashatjátok, hogy egyesek eljutottak-e az egzakt megfejtésig.

Íme a trükk:

@rtlxfaktor Hölgyeim és uraim @Majoros Peter bemutatja az évszázad trükkjét!#xfaktorhu eredeti hang - rtlxfaktor