promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL élő Híradójában váratlan dolog történt, a nézők azonnal felkapták rá a fejüket

Az RTL élő Híradójában váratlan dolog történt, a nézők azonnal felkapták rá a fejüket

Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

A nézők nem számítottak rá, hogy ezt fogják látni az RTL Híradóban.

Az RTL Híradója is minden este, több riportban számol be a nézőknek a magyarországi árvízhelyzet fejleményeiről. Ez a szerdai élő adásban sem volt másképp, azonban valami olyan váratlan dologra lettek figyelmesek a nézők az egyik riport alatt, amire nem számítottak. Az egyik árvízről szóló riportban az RTL helyszíni tudósítójaként bukkant fel György Gabriella, aki már régóta az ATV Heti Naplójának riportere. A nézők azonnal elkezdtek találgatni, hogy mit kereshet az ATV televíziósa az RTL képernyőjén, a Media1 pedig utánajárt a dolognak, mivel felmerült a gyanúja, hogy György Gabriellánál hasonló helyzet állhatott elő, mint Sváby Andrásnál, akinek az ATV megengedte, hogy a Heti Napló mellett a Viasat3-on is vezessen egy műsort.

Az ATV megerősítette, hogy György Gabriella 8 év után távozott tőlük, és már szeptember közepe óta az RTL-nél dolgozik.

Az ATV ugyanakkor meg is nevezte a riporter utódját: Jegesy András veszi át Gabriella helyét a Heti Napló Sváby András című riportmagazinban, akit már jól ismerhetnek a csatorna nézői a Híradó riportereként és a Fórum műsorvezetőjeként. Az ATV hozzátette, hogy a Híradójuk szerkesztősége hamarosan újabb riporterrel fog bővülni.

Sváby András utazós, beszélgetős műsort indít másik csatornán

Sváby András új műsora október 7-én debütál a Viasat3-on. Az Útközben elmeséled című, roadmovie elemekkel tűzdelt talkshow Magyarország különböző tájaira kalauzolja el a nézőket, és eközben rengeteg izgalmat is tartogat: Sváby András és a meghívott hírességek a modern technikát - például mobiltelefont és GPS-t - kikapcsolva vágnak bele az utazásokba, ahol a kalandok mellett a baráti beszélgetéseké lesz a főszerep. Mindegyik utazás 2-2 napos lesz, és Sváby csupa olyan helyre viszi majd el sztárvendégeit, amikhez valamilyen különleges emlékük fűzi.

A műsor első évadjában olyan sztárok életébe leshetünk majd be, mint Alföldi Róbert, Geszti Péter, Falusi Mariann, Kajdi Csaba Cyla, Lakatos László, Rubint Réka, Szabó Győző és Szilágyi Liliána.