promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Visszaéltek Szoboszlai nevével az RTL-nél, mindenkit átvertek a sztárfocistával

Visszaéltek Szoboszlai nevével az RTL-nél, mindenkit átvertek a sztárfocistával

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Sikerült mindenkit átverni Szoboszlai Dominikkal az RTL műsorában.

Szoboszlai nevével éltek vissza az RTL műsorában. Egy átveréshez használták fel a Liverpool játékosának nevét a Kabát FC című produkcióban. A héten véget érő műsor egyik adásában Kabát Peti kétségbeesetten hívta fel telefonon barátját, Torghelle Sándort, hogy menjen ki hozzá Albániába és segítsen neki, mert több játékosa is lesérült, és hiányos csapattal nem tudják legyőzni az albánokat. Torghelle Sándor mindenki meglepetésére azt mondta, hogy ki fogja vinni hozzájuk Szoboszlait.

Kabát Peti és szakmai stábja teljesen ledöbbent, és nem akarták elhinni, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya valóban beadja a derekát, és kiutazik Albániába, hogy a kétballábas, amatőr focizókat kisegítse a pályán. A hétfői adásban láthatták a nézők, ahogy Kabát Petiék vörösszőnyeggel, zenével, és pezsgővel várták a sztárjátékosokat, de amikor megérkezett a hatalmas fekete autó, nem az a Szoboszlai szállt ki belőle, akire számítottak.

Szoboszlai Dominik helyett ugyanis Szoboszlai Imre érkezett Torghelle Sándorral Albániába.

Torghelle abban nem hazudott, hogy kiviszi Kabátéknak Szoboszlait, ráadásul sikerült egy olyan Szoboszlait szereznie, aki valóban labdarúgó. Imréről tudni kell, hogy NB I-es profi labdarúgó pályafutását 1995-ben kezdte a Vác színeiben, majd onnan Salgótarjánba igazolt. Ez követően egy kis időre visszatért Vácra, majd onnan átcsábították Szolnokra, később pedig Békéscsabára. Innen volt egy kis kitérője Kecskemét felé, majd ismét visszament Szolnokra. Szoboszlai Imre jelenleg is a Szolnoki MÁV FC játékosa, de az RTL kedvéért rövid időre csatlakozott a Kabát FC csapatához is.

Szoboszlai góllal indult az RTL+ UEFA Bajnokok Ligája közvetítés-sorozata

Szeptember 17-én elindult az UEFA Bajnokok Ligája 2024-25-ös szezonja, ezzel együtt pedig kezdetét vette a hazai futballközvetítések új időszámítása is. Szoboszlai Dominik első liverpooli BL-meccsén rögtön egy góllal debütált, ezzel pedig győzelemhez segítette a csapatát.

Az RTL+ Premium felhasználói a Bajnokok Ligája összes meccsét élőben tudják majd követni ezen a platformon - ráadásul mindegyiket magyar kommentárral. Emellett az RTL+ Premium elhozza a meccsválasztás szabadságát is, ami azt jelenti, hogy mindenki maga választhatja ki, hogy adott játéknapon mely találkozót szeretné megtekinteni. Mindez akár párhuzamosan, több eszközön is követhető, ráadásul valamennyi meccs utólag, a szezon végéig visszanézhető lesz.

Ahogy kedden, úgy szerdán és csütörtökön is 6-6 mérkőzést tudnak az előfizetők élőben követni az RTL+-on: szerdán például a 2023-as UEFA Bajnokok Ligája döntőjének visszavágója kerül megrendezésre, a Manchester City - Internazionale összecsapásra, ami kizárólag az RTL+ Premium felületén lesz követhető.