promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Új nevet kapott Szoboszlai Dominik, kegyetlenül nagyot húztak az olaszok, a végeredmény zseniális

Új nevet kapott Szoboszlai Dominik, kegyetlenül nagyot húztak az olaszok, a végeredmény zseniális

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Olaszországban is foglalkoztak Szoboszlai Dominikkal, és igazán hosszú lett a jelzők sora.

Visszatérés az elitek ligájába.

A Liverpool FC visszatér a Bajnokok Ligájába, egy év kihagyás után a Vörösök újra szerepelnek az elitek ligájában, és a 2024/2025-ös szezonban hozzájuk kötődik az első igazi rangadó is a sorozatban, hiszen ma este Szoboszlai Dominikék Milánóban lépnek pályára a város piros-fekete alakulata, az AC Milan ellen. A mérkőzést rengetegen várják, komoly tétje is van, hiszen Arne Slot csapata a bajnokságban a negyedik fordulóban egy komoly pofont kapott hazai pályán a Nottingham Forest csapatától.

Pedig előtte nagyon simán verték az Old Traffordon a Manchester United együttesét. A mai nap azonban tényleg megmutathatják a Vörösök, hogy Arne Slot milyen munkát végzett a nyáron. A győzelmek pedig felértékelődtek, hiszen a Bajnokok Ligáját új lebonyolítási rendszer szerint menedzselik, visszavágó már nem lesz,

a csapatok egy-egy másik csapat ellen csupán egyszer játszanak, a tabella pedig ligaszerű lett.

Kezdő lesz-e Szoboszlai?

Az persze kérdés még, hogy Szoboszlai Dominik pályára lép-e, a csapathoz közelebb álló lapok is két forgatókönyvet vázoltak, az egyik szerint Arne Slot néhány játékosát pihenteti majd, azokat, akik a szezon meccseit végigjátszották eddig, illetve a Nemzetek Ligájában is a válogatott mérkőzéseken részt vettek. Így került szóba az is, hogy megeshet, hogy a kezdőben Curtis Jones válthatja ezen a mérkőzésen a magyar játékost.

Az olaszok hosszan foglalkoznak vele.

A Sportal számolt be róla, hogy Szoboszlairól nagyon sok szépet írnak az olasz lapok, a Tuttomercatoweb például magyar ikonnak nevezi a magyar játékost, és részletezik azt is, hogy Szoboszlai Dominik a modern magyar labdarúgás egyik legnagyobb alakja. Azt is megjegyzik, hogy egyetlen szezon alat igazolta a tehetségét az Anfield Roadon, és a szurkolók egyik kedvence lett.

Úgy is emlegetik, mint a Liverpool nyerőgépének szerencsehozója.