promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai is csatlakozik Kabát Peti kétballábas focicsapatához?

Szoboszlai is csatlakozik Kabát Peti kétballábas focicsapatához?

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

A Liverpool sztárklasszisával bővülhet Kabát Peti fabatkát sem érő focicsapata.

Indul a Bajnokok Ligája

A Bajnokok Ligája egy új lebonyolítási rendszerrel veszi kezdetét - erről korábban a Promotions is részletesen beszámolt -, az első napon többek között Szoboszlai Dominikék is pályára lépnek. A Liverpool az AC Milan csapatával mérkőzik meg; a meccset magyar idő szerint 21 órától követhetjük majd élőben az RTL3-on és az RTL+ felületén.

A keddi napon ezek a mérkőzések lesznek láthatók:

  • 18:45: Juventus - PSV
  • 18:45: Young Boys - Aston Villa
  • 21:00: Real Madrid - Stuttgart
  • 21:00: Bayern München - Dinamo Zagreb
  • 21:00: Sporting - LOSC
  • 21:00: Liverpool - AC Milan

Szoboszlaival bővülhet Kabát Peti csapata

Hétköznap esténként fut az RTL műsorán a Kabát FC, amiben az Újpesti egykori sztárjátékosa fogadást kötött Sebestyén Balázzsal, hogy nem tud kiképezni egy amatőrökből álló focibrigádot, és nem tudja legyőzni az albánok csapatát. A produkció Albániában forgott - itt kellett Kabátnak és csapatának részt vennie egy több hetes felkészülésen, de egyelőre úgy tűnik, nem minden alakul úgy, ahogy azt Peti előre eltervezte.

A legutóbbi adásban Kabát FC szakmai stábja rossz híreket közölt Petivel, ugyanis tudatták, hogy ennek a szedett-vedett társaságnak esélye sincs az albánok ellen, hiszen ők tudnak focizni - ráadásul Peti csapatából többen is le vannak sérülve. Kabát nem akarja, hogy Sebestyén Balázs nyerje meg a fogadást, ezért felhívta Torghelle Sándort, hogy kihívja magukhoz Albániába. Torghelle először azt mondta, hogy nem tud neki most ebben segíteni, aztán felajánlotta, hogy kiviszi hozzájuk Szoboszlai Dominikot.

Azt nem tudni, hogy a Liverpool játékosa belement-e abba, hogy az RTL műsorában szerepet vállaljon, mindenesetre a hétfői adáshoz közzétett reklámban látható egy Szoboszlai mezes alak, amiből arra lehet következtetni, hogy Dominik tényleg csatlakozik Kabát Peti csapatához.