promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a videó Szoboszlairól, ezen dühöng most Anglia

Itt a videó Szoboszlairól, ezen dühöng most Anglia

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Meglepő meccset játszott a Liverpool az angol bajnokságban, Szoboszlairól is sokat beszélnek a meccs óta.

Gólhiány.

Véget értek a Nemzetek Ligája küzdelmek erre a hónapra, Magyarország két mérkőzést játszott, egy pontot szerzett, a csapat pedig nem lőtt gólt. Közben újra megkezdődtek a küzdelmek a nemzeti bajnokságokban, így Angliában is a Premiere League-ben. Szoboszlai Dominik is valószínűleg feledetetni akarta a kétmeccses gólnélküliséget, az esély pedig meg is volt a nagy liverpool győzelemre, hiszen a csapat a Nottingham Forestet látta vendégül. Az Anfield Road-on pedig csak nagyon kevés csapat tud győzni.

Hatalmas liverpooli fölénnyel kezdődött a mérkőzés, de a Vörösök nem tudták bevenni a hősiesen védekező vendégek kapuját. A nyomasztó liverpooli fölény ellenére nem született gól, a Liverpool pedig a meccs végéig nem talált be az ellenfél kapujába, nem úgy a Nottingham, a vendégek elvitték az Anfield-ről a három pontot. A meccs után pedig azonnal elkezdte boncolgatni a látottakat a liverpooli oldalak.

A This is Anfield nevű oldal például azt emeli ki, hogy egyéni teljesítményben alulteljesítettek a játékosok, és ez volt a vereség egyik fő oka.

Szoboszlait emelték ki a címben is.

A legrosszabb?

Azt írták, küzdött, hogy megtalálja a ritmust. A lap pedig azt is kiemeli, hogy a kezdőből heten is 180 percet játszottak az elmúlt két Nemzetek Ligája meccsen hazájuk válogatottjában, és nem tudták felhozni magukat erre az összecsapásra. Ötletekben volt hiány a Liverpoolnál, Szoboszlai Dominik esetén is azt emelték ki, hogy rossz döntéseket hozott, amikor a Nottingham védelmével állt szemben.

A This is Anfield nevű oldalon Szoboszlai és Robertson kapták a legrosszabb osztályzatot, 4-es került a nevük mellé. A lap említette más oldalak pontozását is, átlagban a magyar játékos 5,2-est kapott, sok lap Jotát látta a leggyengébb láncszemnek a pályán. Neki 4-es átlag adatott.

Volt a meccsnek egy érdekes jelenete, amelyre sokan felkapták a fejüket, szerintük ugyanis Szoboszlait ki kellett volna állítani a hajrában, amikor elrúgta a labdát sípszó után úgy, hogy közben korábban már kapott egysárgát, így ez lehetett volna a második. A szurkolók több hasonló helyzetet is megmutattak a digitálsi térben, amikor egy ilyen megmozdulásért simán sárga járt.

Íme a vitatott jelenet:

A Manchester-szurkolók viszont örülhettek, és nem hagyták ki, hogy ne fricskázzák meg a liverpooliakat a verségük után. A Vörös Ördögök ugyanis parádés győzelmet arattak a Southampton csapata felett, és jött is az AI-művészet, miszerint a Mersey folyó árad a liverpooli szurkolók könnyeitől: