promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Másik csatornán lesz látható Majka, Tilla, és Sváby András, új műsorok indulnak igazi sztártévésekkel

Másik csatornán lesz látható Majka, Tilla, és Sváby András, új műsorok indulnak igazi sztártévésekkel

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagy bejelentések érkeztek a hazai televíziós világból; van köztük néhány érdekes meglepetés.

Elindul az ősz a hazai televíziós csatornákon, és itt nem csak az RTL-t, és a TV2-t kell érteni, hanem a többi csatornát is, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy műsoraikkal elfogadható nézettséget produkáljanak. A VIASAT3 sem aprózza el a dolgot, igazi sztártévéseket rak képernyőre: Osváth Zsolti és Sváby András is itt kap új műsort, de Majka és Tilla is ugyanitt lesz majd látható.

Sváby András új műsort kap

A VIASAT3 egy nyolcrészes, utazós műsort indít október 7-én, hétfőn; ez lesz az Útközben elmeséled, amit minden hétfőn 21 órától láthatnak majd a nézők. A produkció tulajdonképpen egy talkshow és road movie ötvözete lesz, egy olyan reality, amiben a műsorvezető és egy híresség két napra lakóautóba ül, és mindenféle digitális eszköz nélkül töltik el az időt, miközben különböző témákról beszélgetnek. Mint kiderült, ebben a műsorban többek között olyan hírességek lesznek Sváby András utazópartnerei, mint Geszti Péter, Rubint Réka, Kajdi Csaba, Szabó Győző, és Szilágyi Liliána.

Sváby András a műsor kapcsán elmondta, hogy a vendégeket mindig elviszik majd egy meglepetés helyre; egy olyan helyszínre, ami meghatározó volt a gyerekkorukban vagy a felnőtté válásukban.

A műsorvezető csak ideiglenesen, mondhatni vendégműsorvezetőként került át a VIASAT3-ra, továbbra is az ATV-nél marad.

Osváth Zsoltival indul a legújabb talkshow

Az Őszinte leszek - Talkshow Osváth Zsolttal című műsorban két ismert személyiség, két civil vendég és a műsorvezető fog beszélgetni leginkább közéleti kérdésekről. Ez is hetente egyszer fog jelentkezni, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mikor láthatjuk az első adást  - valamikor ősszel, ennyi biztos.

Majka és Tilla is a VIASAT3-on

A csatorna ezen felül sok más műsorral kapcsolatban bejelentést tett: például, hogy október 27-én jön Kovács András Péter humorista saját műsora, a KAPóra, ami a KAPod podcast műsor tévés verziója lesz; ebben a műsorvezető egy hírességgel és annak közeli barátjával fog beszélgetni - többek között Bereczki Zoltán, Gianni Annoni, Fluor Tomi, Peller Anna és Peller Mariann is a vendégek között lesz.

Elindul Geszti Péter nagysikerű műsorának legújabb évada is. Az Adom a napon 4. szezonja már augusztus 26-án, hétfőn este visszatér a csatornára, és a továbbiakban minden hétfőtől csütörtökig lesz látható este 8 órától. Ebben az évadban Majka és Tilla egy-egy napját is végig kísérhetjük, tehát ők is vendégszerepelnek majd a VIASAT-on.

Jön a Dumaszínház 2. évada is, mégpedig augusztus 30-án, pénteken, további berendelték a Ki vele! folytatását is, aminek előző részei jól futottak D. Tóth Krisztával az élen; ennek folytatása viszont csak valamikor jövőre érkezhet.