promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel vége: távozik a Szerencsekerék a TV2-ről

Ezzel vége: távozik a Szerencsekerék a TV2-ről

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc

Ezen a napon véget ér a Szerencsekerék, és nincs hír a folytatásról.​

Komoly botrányt okozott a Szerencsekerék szerdai adása, miután a fődíj játékba egy hibás feladvány került, és ezzel vihetett el valaki több, mint 6,5 millió forintot. A Promotions elsőként írta meg, hogy a TV2 mekkorát hibázott Kasza Tibi műsorában, majd miután elterjedt a híre, mindenhonnan törölték az adásnak ezt a részét, hogy még véletlenül se lehessen visszakeresni.

Közben megtudtuk, hogy meddig tart a Szerencsekerék jelenleg futó évada a TV2-n. A 6. évad 37. része a hónap utolsó hétköznap estéjén, augusztus 30-án kerül majd képernyőre; a szokásos időpontban, 19:55-kor kezdődik, és reklámokkal együtt 21:45-ig tart. Ezen a napon távozik tehát az ország legpörgősebb showja, és egyelőre semmi hír nincs a folytatásról, tehát nem tudni még, hogy mikor térhet vissza vadonatúj adásokkal.

Aztán elindul az ősz a TV2-n is: szeptember 2-án, hétfőn már teljesen új kiemelt műsorokat láthatnak a nézők.

A Tények Plusz ezután is 19:55-ig fog tartani, majd jön az Ázsia Expressz ú évada, amiben olyan sztárok versenyeznek majd, mint Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende, valamint Dárdai Blanka és L.L. Junior.


De Kasza Tibit sem kell nélkülöznie a nézőknek, hiszen az Ázsia Expressz után, 21:30-kor rögtön jön a Kísértés - a Szerencsekerék műsorvezetőjével az élen. A reality 23 óráig fog tartani minden hétköznap, az estéket a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada ismétlései fogják zárni.