promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub-nak teljesen elgurult a gyógyszere, nagyon súlyos műsorral készülnek az őszi szezonra

Az RTL Klub-nak teljesen elgurult a gyógyszere, nagyon súlyos műsorral készülnek az őszi szezonra

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Sikerült olyan embert olyan helyre vinni, amitől garantált a megőrülés.

Szeptember 2-tól egy új, izgalmas műsor veszi kezdetét az RTL-en, ahol Kabát Peti és csapata három hét alatt próbálja meg felkészíteni a Sebestyén Balázs által összeválogatott, abszolút amatőr focistákból álló csapatot egy Albániában megrendezendő mérkőzésre.

Kabátnak nemcsak a kihívással, hanem a Balkán sajátos körülményeivel is meg kell birkóznia: lepukkant szállás, gyanús helyiek, és olyan környezet várja őket, ami igencsak távol áll a "fullextrától." A kihívás hatalmas, és az igazi kérdés az, hogy vajon képesek lesznek-e a győzelemre egy olyan csapat ellen, amely a valóságban is profiként játszik.

Kabát, hogy bebizonyítsa Balázsnak, még a balkáni focistákat is le tudják győzni, összeállít egy csapatot híres magyar exfocistákból, akik segítenek az edzésben. A felkészítés alatt azonban nemcsak a játékosok képességei, hanem Kabát és csapata türelme is próbára kerül, hiszen az amatőrökön kívül a helyi környezet is számtalan kihívást tartogat.

A műsorban lesznek humoros, drámai és izgalmas pillanatok, miközben a csapat megküzd az albán hegyek között rejlő kihívásokkal. Kabát Peti és edzői csapatának minden kreativitására és kitartására szükség lesz, hogy a teljesen amatőr játékosokat profikká varázsolják, miközben a helyszíni nehézségekkel és a helyi kultúra kihívásaival is szembe kell nézniük.

A „Kabát FC” szeptember 2-tól minden hétköznap este az RTL-en látható, és az RTL+ streaming felületen is elérhető lesz. Ne hagyjátok ki, ha szeretnétek nevetni, izgulni és átélni a Balkán különleges hangulatát Kabát Peti vezetésével!