promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A Dallas Bobbyja meglepőt mondott a magyarokról, váratlanul ezt emelte ki

A Dallas Bobbyja meglepőt mondott a magyarokról, váratlanul ezt emelte ki

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Patrick Duffy bejárta Magyarországot, láthatjuk őt egy magyar filmben is.

Bobby Ewing Magyarországon, de nem csak látogatóban.

Az elmúlt napokban rengeteget lehetett olvasni a Dallas egykori Bobbyjáról, Patrick Duffyról, aki bejárta Magyarországot, többek között Miskolcra is ellátogatott a népszerű színész. A Lepattanó című film miskolci bemutatóján pedig köszönőbeszédet is mondott a sztár, akit Magyarországon senkinek nem kell bemutatni, hiszen a Dallas nézettségi csúcsokat hozott a kilencvenes években hazánkban, és azóta is teljes nosztalgia lengi körül a szériát.

A Lepattanó című alkotásban olyan színészeket láthatunk, mint Scherer Péter, Waskovics Andrea vagy éppen Derzsi Dezső. És igen Patrick Duffy is feltűnik majd az alkotásban.

Íme a trailer:

Elismeréssel szól a magyar kollégákról.

A film gombfoci-megszállottakról szól, akiknek komoly esélyük van kijutni egy nagyon is óriási eseményre, az Európa-bajnokságra, csakhogy pénzügyi nehézségek adódnak, ezt a problémát pedig valahogy orvosolni kell. És ekkor érkezik meg a filmbe a Dallas egykori sztárja is, a mi Bobby Ewingunk, azaz Patrick Duffy, aki egy milliárdásot alakít, és tőle lesz pénzük. Ám a pénz tévedésből érkezik, és ekkor veszi kezdetét a valódi bonyodalom az alkotásban.

A Lepattanó szeptember 26-án érkezik a mozikba Magyarországon.

Az amerikai színész amúgy korábban találkozott a magyar szinkronhangjával, Csankó Zoltánnal is, a 24.hu-nak pedig egy hosszú interjút is adott tavaly, amikor a filmet forgatták. Patrick Duffy pedig reflektált a magyar színészekre is, a magyar színészek tehetségéről beszélt, és azt is kiemelte, hogy rendkívül széles tárházát birtokolják a színészi eszköztárnak.

De a színész nem áll meg itt, hanem fejtegetésbe is kezd, hogy miért lehet ez. És arra jut, hogy köze lehet ahhoz, hogy mindegyikük színházi színész is.

A vele készült teljes interjút meg tudjátok nézni itt is: