promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
47 éve kivágták a Csillagok háborúja filmből ezt a gyönyörű nőt, itt vannak a felvételek

47 éve kivágták a Csillagok háborúja filmből ezt a gyönyörű nőt, itt vannak a felvételek

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Ő a galaxis elveszett hősnője, aki így is ikonikus szereplője lett a Star Wars-univerzumnak.

A Csillagok háborúja-univerzum folyamatosan gyarapodik, a benne lévő filmek és sorozatok pedig egyre többen lesznek. Az elmúlt időszakban a legpörgősebb hír Az akolitus című széria kapcsán jött fel, a folytatása körül alakult ki nagy vita az online térben, hiszen a sorozat meglehetősen megosztó lett a rajongók között, és sokan megint egy, elszalasztott lehetőséget látnak benne.

A Star Wars-univerzumnak vannak rejtett dolgai, ezek közül pedig az egyik legérdekesebb egy szereplő, akit még az 1977-es első Csillagok háborúja-filmből vágtak ki, pedig korábban több jelenetben is szerepelt, de ezek közül a legtöbb így is csak a 2000-es években került fel az online médiára, sokan ekkor találkozhattak a szereplő nevével is először.

Hogy ki ő?

Koo Stark.

A színésznő korábban esélyes volt Leia hercegnő szerepére is, hiszen Cariie Fisher nagyon sokáig hezitált, hogy elvállalja-e a szerepet. Végül elvállalta, így pedig Koo Stark egy másik szerepet kapott abban a filmben, amely a hetvenes évek egyik legnagyobb filmes szenzációját okozta, pedig korábban sokan nem voltak biztosak abban, hogy a Star Wars ennyire népszerű lesz.

Camie Marstrap szerepét kapta, aki Luke Skywalker egyik barátja, aki a Tattooine-ról származik. Pedig ő megint egy erősebb karakter lehetett volna az 1977-es filmben, hiszen ebben az alkotásban Leia hercegnőn kívűl csak Beru néni kap kisebb szerepet, utóbbitúl azonban a film elején el kell majd köszönnünk. 

Érekesség, hogy Koo Stark, akinek a teljes neve Kathleen Norris Stark, az angolszász nyelvterületen arról híres, hogy bizony érzelmes szálak kötötték András herceghez, Erzsébet királyné fiához.

Íme Koo Stark a Tattooine-on:

(Forrás: Independent)