promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Új filmmel jön Terence Hill, a címétől kirázza a hideg a rajongókat

Új filmmel jön Terence Hill, a címétől kirázza a hideg a rajongókat

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Nem semmi, hogy mi következik, Terence Hill elképesztő alkotással zárhatja le filmes karrierjét.

Mindenkinek megvan a kedvenc Bud Spencer és Terence Hill filmje, sőt, vannak olyan rajongók, akik nem is tudnak dönteni, hogy melyik közös filmjük a legkiválóbb. Annak ellenére, hogy az interneten számtalan lista elérhető, van egy közös metszéspontjuk, a Kincs, ami nincs általában dobogón található ezeken. A duó jellegzetes stílusa Az ördög jobb és bal keze című filmekben kezedett kiforrni, itt láthattuk már azokat a momentumokat, amelyek még sokáig jellegzetesek maradtak.

Az ördög jobb és bal keze 1. és 2. a Bud Spencer-Terence Hill trilógia igazi különlegességei, amelyet ma is nagyon sokszor láthatunk a tévében Magyarországon is. Az eredeti címe más a filmeknek, a filmek címei utalnak a főszereplők neveire, a címében Trinity (Szentlélek), azaz Terence Hill filmbeli neve is benne van. Ez pedig azért is fontos, mivel Terence Hill visszatér az ikonikus alakhoz, egy új western forgat ugyanis, amelyről egyre több cikk jelenik meg szerte az interneten.

Ez egy elképesztő visszatérés lehet, és egy nagyszerű film, amelyben barátja emlékét is újra visszahozhatja.

Pedig korábban egy német lapnak azt nyilatkozta a színész, hogy több westernt nem akart már forgatni, hiszen ebben a műfajban mindent megcsinált már, ám elé került egy olasz apáca történetét feldolgozó könyv, aki kivándorolt Amerikába, a családjával ment, maj egyedül ment tovább nyugatra. Az Esport1 pedig úgy ír a film kapcsán Terence Hillről, minthogy Hill ezzel szeretné összegezni és egyben lezárni filmes életpályáját.

Több helyen is olvasni lehet, és filmes bloggerek is arról írnak, hogy a film címe az lesz:

Trinità, la suora e la pistola, azaz Trinity (Szentlélek), a Nővér és a Pisztoly

Azt nem lehet tudni, hogy mennyire lesz a folytatása a korábbi nagysikerű filmeknek, ám azt tudni lehet, hogy Terence Hill rendezői székbe is ült, illetve a forgatókönyvet is ő jegyzi.

Érdekességek a régi filmről, amelyekről lehet, hogy még sosem hallottál: