promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fontos bejelentés jött az ATV műsorvezetőjének jövőjéről

Fontos bejelentés jött az ATV műsorvezetőjének jövőjéről

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Sokan oda fognak majd kapcsolni a műsorra.

Ez a nagy bejelentések időszaka, így pedig fontos hírek érkeznek folyamatosan arról, hogy az elkövetkező időszakban, milyen műsorok indulnak az egyes csatornákon, milyen újdonságok jönnek majd a tévében. És az ősz felé közeledve arra is választ kaphatunk pontosan, hogy az egyes műsorokban milyen változások jönnek majd. Az egyik legnagyobb bejelentés az őszi műsorkínálatot illetően az, hogy az ATV-ben nagy sikerrel futó műsor, a Heti Napló műsorvezetője, Sváby András feltűnik a Viasat3-on is.

Egy igazán egyedi és új műsorban, amelyben ismert magyarokról tudhatunk meg érdekességeket.

A műsor címe az lesz, hogy Útközben elmeséled - Csavargások Sváby-val.

Már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor nézhetjük meg az izgalmasnak ígérkező műsorból az első részt, erre már nem sokat kell várnunk, hiszen azt is bejelentették, hogy október 7-én 21 órakor rajtol tehát a Viasat3-on a műsor. Sváby András azt is elmondta, hogy engedélyt adott az ATV neki ennek a műsornak a készítésére, így a Heti Napló nézői is láthatják majd őt a képernyőn.

A két műsor egymással nem konkurál, hiszen más nézői csoportokat szólítanak majd meg, Svábynak már az elején is nagyon tetszett az utazós road movie ötlete és a műsor koncepciója, ezért nagyon hamar igent mondott a felkérésre. Már a vendégek köréről is lehet tudni, mint azt a Media1-nek elmondta Sváby András, olyan emberek tartanak majd vele,

mint Geszti Péter, Szilágyi Liliána, Kajdi Csaba, Rubint Réka és Szabó Győző.

Az újságnak azt is hozzátette Sváby, hogy olyan helyszíneket keresnek majd, amelyek minél jobban kötődnek majd az adott vendéghez.