promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a botrány az új Deadpool-film miatt, átverve érzik magukat a rajongók

Kitört a botrány az új Deadpool-film miatt, átverve érzik magukat a rajongók

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Kiakadtak a Marvel-rajongók, miután fény derült egy botrányos dologra az új Deadpool-film kapcsán.

Bár idén csak egyetlen filmmel áll elő a Marvel Stúdió, de az az egy hosszú idő után ismét kasszát robbantott. A Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készült Deadpool és Rozsomák már csaknem 1,3 milliárd dolláros bevételnél jár globális szinten. Tekintve, hogy a legújabb Marvel-film 200 milliós büdzséből készült, és Amerikában már lassan 500 milliót termelt, egyértelműen anyagi sikernek könyvelhető el, bár egyes rajongók szerint Kevin Feige-ék most is csak biztonsági játékra mentek a legfrissebb szuperhősös alkotással, hogy megmentsék a szemmel láthatóan haldokló univerzumukat - emiatt Robert Downey Jr. visszatérése is megosztja a tábort.

Ráadásul a napokban kitört a botrány a legújabb Deadpool-film körül, ugyanis felkerült az internetre egy felvétel, amin egy súlyos hiba látszódik.

A film egyik jelenetében Ryan Reynolds és Hugh Jackman egymás után irtják a Deadpool-variánsokat, majd látványosan belassítva kiugranak egy busz hátsó ablakán. Ezután Deadpool elkezd hadonászni a kardjával, csakhogy a penge egyszerűen átsuhan Rozsomák karján. Ez egyértelműen egy baki a filmben, amit nem vett észre a CGI-ért felelős csapat.

Íme a problémás jelenet:


Azonban a rajongókat nem is az zavarja, hogy egy ilyen kellemetlen CGI-baki benne maradt a filmben, hanem konkrétan átverve érzik magukat, mert szerintük ez abszolút bizonyíték arra, hogy Hugh Jackman talán nem is volt ott ennek a jelenetnek a felvételénél - legalábbis azoknál a részeknél, amikben maszkot visel.

Valóságos kommentcunami árasztotta el a közösségi médiát, bosszús rajongók írogatnak a kiszivárgott videó alatt, mert szerintük egy ekkora hibának már nem szabadna előfordulnia egy olyan blockbusternél, amire elsősorban a látvány miatt fizetnek be a nézők; márpedig a Marvel-produkciók igazi popcornmozik, nagyszabású látványfilmek.