promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Keményen beszólt Nagy Ervinnek színészkollégája, háború törhet ki a két művész között

Keményen beszólt Nagy Ervinnek színészkollégája, háború törhet ki a két művész között

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Ki nem állhatja Nagy Ervint a kollégája, most tálalt ki az ellenszenv okáról. 

Hujber Feri, aki a 2000-es évek elején a magyar színjátszás egyik emblematikus alakja volt, a közelmúltban újra a figyelem középpontjába került. Az utóbbi években visszavonultan élt, és csak ritkán adott hírt magáról, ám Hevesi Tamás podcastjában adott interjúja ismét felkavarta az állóvizet. A beszélgetés során Hujber szokásához híven szókimondó stílusban osztotta meg véleményét, többek között Nagy Ervinről is.

Az interjúban Hujber élesen bírálta a színészvilág díjazási rendszerét, amely szerinte gyakran nem a valódi tehetséget, hanem a szimpátiát jutalmazza. Ő maga nem vágyik a „nagy színész” címre, hanem a szakmai kiválóságot helyezi előtérbe, függetlenül attól, hogy ezért díjazzák-e vagy sem. Kiemelte, hogy soha nem akart olyan lenni, mint Nagy Ervin, akit ugyan kollégájának és barátjának tart, de más értékrendet képvisel. Véleménye szerint Nagy Ervin karrierje nagy részét egyetlen színház falai között töltötte, míg ő maga a világot járva, különböző kultúrákban fejlesztette színészi képességeit.

Hujber ugyanakkor nem csak Nagy Ervint, hanem Szabó Győzőt is kritizálta, és beszélt arról is, hogy színészi pályafutása során mostanában inkább rendezői ambíciókat dédelget. Bár az elmúlt években külföldön, a vendéglátás területén tevékenykedett, Hujber nem hagyott fel teljesen a színészettel, sőt, most, hogy visszatért Magyarországra, szeretné újra belevetni magát a filmes és színházi világba, nemcsak színészként, hanem rendezőként is.

Ez az interjú Hujber Ferit újra a reflektorfénybe helyezte, és sokak számára egyértelművé tette, hogy bár az utóbbi években távol volt a nyilvánosságtól, most újra aktívan részt kíván venni a magyar színházi és filmes életben. A jövőbeni tervei izgalmasak, és ha megvalósulnak, újabb színt hozhatnak a hazai művészeti világba.

forrás: Ripost