promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kudarcba fulladt Azahriah koncertje a Szigeten: állva aludt a közönség, tombolás helyett harmatgyenge tapsikolás fogadta az arénasztárt

Kudarcba fulladt Azahriah koncertje a Szigeten: állva aludt a közönség, tombolás helyett harmatgyenge tapsikolás fogadta az arénasztárt

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Azahriah Sziget-koncertjén botrányosan lapos hangulat uralkodott a némacsendben unatkozó közönség miatt.

Azahriah hazánk egyik legnépszerűbb előadója, egyben az ország legbefolyásosabb, legértékesebb híressége, aki három teltházas koncertet is adott korábban a Puskás Arénában. Azahriah következő nagyobb fellépése az idei Sziget fesztiválon volt csütörtök este, de sajnos teljes kudarcnak könyvelhető el. Kijelenthető, hogy botrányba fulladt Baukó Attila koncertje a Szigeten, mert a közösségi médiában közzétett videófelvételeken jól látszik, hogy gyakorlatilag állva aludt a közönség a színpad előtt.

Eleve nem is voltak annyira sokan, mint azt bárki várta volna, ráadásul a fesztiválközönség nem is bulizott olyan jót Azahriah dalaira: tombolás helyett csupán harmatgyenge tapsikolás várta az előadót, és alig énekelték néhányan a jól ismert slágerek refrénjeit.

Alább látható egy videó, amit a közönség soraiban készített egy fesztiválozó - neki nagyon tetszett a koncert, és még persze sokan voltak, akik élvezték Azahriah fellépését, de a többség szemmel láthatóan szenvedett az unalomtól. A videóra érkezett kommentekből is az látszik, hogy az emberek ledöbbentek, hogy milyen botrányosan lapos hangulat uralkodott a Szigeten, nem ezt szokták meg egy Azahriah koncerten.

„Milyen punnyadt közönség volt már”

„Ezzel a dallal mindig felrobbantja a nézőteret Azi. Hallani se szoktam Azit, mert a közönség együtt énekel vele. Jaj itt ez a közönség csak bámészkodni ment”

„Közönség gyászol”

„Botrányos....bár én a Puskás első napján is le voltam döbbenve a "nézőkön"..de ezzz... én is Azit sajnálom, nem érdemelte meg ez a közönség őt”

- írták a kommentelők, akik szerint ez akkora csalódás lehetett most Azahriah-nak is, hogy többet biztos nem vállal fellépést a Sziget fesztiválon.

Sziget 2024.08.08.

Posted by Farkas Bernadett on Thursday, August 8, 2024


Hozzá kell tenni, hogy ez csak egyetlen dal, egy felvétel. Alább mutatunk egy másikat, ahol azért már jobb volt a hangulat, de azért így is látszik, hogy sokan csak ácsorogni mentek a közönség soraiba.

SZIGET 2024 Azahriah x Desh - Habibi

Posted by Judit FN on Thursday, August 8, 2024