promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah megosztó kijelentése előtt értetlenül állnak a rajongók: az ország legbefolyásosabb híressége furcsa terveket vázolt fel zenei karrierjében

Azahriah megosztó kijelentése előtt értetlenül állnak a rajongók: az ország legbefolyásosabb híressége furcsa terveket vázolt fel zenei karrierjében

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Azahriah olyan kijelentést tett a zenei karrierjével kapcsolatban, amit nagyon furcsának találnak a rajongói.

Sikert sikerre halmoz Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah. A fiatal előadó még csak 22 éves, de már most többet ért el, mint a legtöbb pályatársa az ő korában. Nem elég, hogy három teltházas Puskás Aréna-koncertet adott, de nemrég nyilvánosságra hozták, hogy hivatalosan is ő Magyarország legbefolyásosabb híressége. Azahriah ezzel kapcsolatban csak annyit írt ki a közösségi oldalára, hogy bár megtisztelőnek érzi, hogy a Forbes listájának élén végzett, de semmiképp sem szeretné, ha celebnek neveznék őt, mert ezt a szót mindenki a tévés trash-sel köti össze. Hozzátette, nagyon örül, hogy sok mindenkire hatással van.

Azahriah ennél feljebb most már tényleg csak akkor juthat, ha külföldön is koncertezne, és világszerte ismertté válna; erre persze minden esélye megvan, hiszen rendkívül tehetséges, és még elég fiatal, bőven van ideje arra, hogy más országokban is befusson.

Bár most más tervei vannak neki, amiről a The VR podcastjében beszélt. Baukó Attila igen furcsa terveket vázolt fel a zenei karrierjében, ami előtt értetlenül állnak a rajongói. Azahriah igen megosztó kijelentéseket tett, ugyanis elmondta, hogy miként tervezi színesebbé, változatosabbá tenni a zenei reperoárját és a fellépéseit, viszont ezek olyan elgondolások, olyan irány-, és stílusváltások, amiknek nem mindenki örül a rajongók közül. Valaki szerint rossz ötlet, hogy Azahriah változtatni akar valamin, amivel befutott és amivé híressé vált.

Az arénasztár a beszélgetés során elmondta, hogy a Puskás Aréna-koncertek után sokat tanácskoztak arról, hogy hogyan tovább, hova lehetne még fejleszteni ezt a műsort. Azahriah sokat gondolkodott ezen, és arra jutott, hogy szívesen adna koncertet a Müpa színpadán is, mégpedig úgy, hogy egy szimfonikus zenekarral lép fel.

Úgy gondolja, nagyon szépen át lehetne hangszerelni így egy zenét, és teljesen más értelmet tudna neki adni.

„Ez nem is arra megy, hogy sok ember legyen, de az egy nagyon ízléses dolog lehetne”

- fogalmazott Azahriah, de a rajongól szerint nem kellene elmennie egy másik stílus felé, és nem szabadna alább tennie a lécet.