promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicole Kidman olyat üzent a magyaroknak, amit sose felejtünk el
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nicole Kidman üzenetet küldött a magyaroknak, és az egyik nemzeti ételünkről is mondott valamit.

Nicole Kidman híres arról, hogy rajong Magyarországért. Az Oscar- és ötszörös Golden Globe-díjas színésznő most ismét kicsit a reflektorfénybe került, ugyanis bemutatták legújabb filmjét, a Családi affér-t, amiben Zac Efronnal együtt alakítják a főszerepeket. Nicole Kidman romantikus vígjátéka a Netflix kínálatában érhető el, és már az első nap a legnézettebb tartalmak között volt Magyarországon; ebből is látszik, hogy a magyar emberek is szeretik az 57 éves világsztárt.


Nicole Kidman a világ számos részén forgatott már, nagyon sokfelé utazgatott a világban, és bár sok szép helyen fordult meg, mégis Magyarország az, amit leginkább a szívébe zárt. A Moulin Rouge sztárjának korábban volt alkalma alaposan körülnézni Budapesten, és megismerkedni a magyar kultúrával és gasztronómiával, és egészen odáig volt tőle.

Később tartott is egy élménybeszámolót a magyarországi látogatásáról, Návai Anikónak beszélt korábban arról, hogy mit gondol kis hazánkról. Nicole Kidman többek között elárulta a beszélgetés során, hogy mennyire imád nálunk vendégeskedni, hogy nagyon tetszenek neki a matyó hímzéssel készült ruhák, és hogy van egy nemzeti ételünk, ami kifejezetten elnyerte a tetszését.

Nem a gulyásról van szó, amit Mel Gibson is véleményezett egyszer a brit televízióban, de nem is a pörköltről, amit a külföldiek 'goulash-nak' hívnak; hihetetlen, de Nicole Kidmannek leginkább a csirkepaprikás ízlett az ételeink közül. Ezen még Návai Anikó is meglepődött, de örült neki, hogy ilyen ízletesnek találta a színésznő a csirkepaprikást.

Természetesen az interjú során Nicole Kidman a magyaroknak is üzent, mégpedig egy olyan dolgot, amit sose felejtünk el, ugyanis azt mondta:

„Szeretlek Magyarország! Maradjatok egészségesek, vigyázzatok magatokra”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás