promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Zac Efron magyar hangja, aki Rákay Philip riválisa volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zac Efron állandó magyar hangja annak idején szembekerült Rákay Philippel a Magyar Televízióban.

Felkerült a Netflixre Zac Efron új filmje, a Családi affér, amiben Nicole Kidmannel játsszák a főszerepeket. Zac Efron egy filmsztárt alakít a történetben, akit ki nem állhat az asszisztense, aztán a huszonéves lánynak egyik nap azzal kell szembesülnie, hogy főnöke beleszeretett az édesanyjába. Mindent el akar követni, hogy szétválassza őket, hiszen meg van róla győződve, hogy az önimádó filmcsillag az anyját is ki akarja használni, mint az összes többi nőjét.

A Családi affér jelenleg a legnézettebb film a Netflixen a magyarok körében, de a rajongók furcsának találják Zac Efron arcát. A High School Musical egykori sztárjának ugyanis drasztikusan megváltozott az állkapcsa, sokkal szélesebb lett, mint korábban, ez pedig nem egy plasztikai beavatkozás eredménye, ahogy sokan hiszik. Az otthonában történt vele egy baleset, megcsúszott, és súlyosan megsérült. A felépülés nagy megpróbáltatás volt a számára, és ennek következtében a rágóizmai látványosan megnőttek, ezért néz ki most már így.


Sokan nem is tudják, hogy kicsoda Zac Efron állandó magyar hangja, aki már 17 éve szinkronizálja a világsztárt. Ugyan a High School Musical első részében még Kováts Dániel volt Troy Bolton magyar hangja, de a második résztől Markovics Tamás vette át a karaktert, és azóta is az esetek többségében ő szinkronizálja a színészt. Hozzá kell tenni, hogy Fehér Tibor is többször kölcsönözte a hangját, illetve Molnár Áron is megszólaltatta már Zac Efront, mégpedig a Ted Bundy-ról szóló Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben.

Markovics Tamás 12 évvel idősebb Zac Efronnál, 1990 óta szinkronizál. Ismertebb szerepei közé tartozik A Simpson család Bartja, a Ben 10 címszereplője, a Dexter laboratóriuma címszereplője, az Így jártam anyátokkal Barney-ja, és a South Park Kenny-je. Felsorolni is nehéz lenne, mi mindenben hallhatjuk Markovics Tamás hangját, elképesztő mennyiségű filmben és sorozatban dolgozott már pályafutása során, még mindig ő hazánk egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze.

Még akár műsorvezető is válhatott volna belőle, ugyanis elindult a Magyar Televízió Vasárnapi Turmix Pop20 című műsorának Műsorvezető kerestetik versenyén, amin a Most vagy soha! producere, Rákay Philip is részt vett. Riválisokként versenyeztek, de végül Rákay Philip lett a győztes, míg Markovics Tamás a 3. helyen végzett. Rákayt ezután a köztévé szerződtette az ifjúsági műsoraihoz.

Így néz ki Zac Efron állandó magyar hangja, a 48 éves Markovics Tamás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás