promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megoldódott Zac Efron brutálisan eltorzult arcának rejtélye – Mégsem egy elrontott plasztikai beavatkozás volt a hunyó?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zac Efron egykor Hollywood ügyeletes szépfiúja volt, de az utóbbi hónapokban egészen sokkolóan nézett ki az arca.

Zac Efront a Szerelmes hangjegyek - High School Musical filmeknek köszönhetően ismerte meg a világ, és rögtön a tinilányok új kedvence lett, hiszen már fiatalon is feltűnően sármos volt. A következő években rengeteg filmszerepet kapott, a Dwayne Johnson-féle Baywatch kedvéért ráadásul durván ki is gyúrta magát – majd hirtelen összetört a rajongói szíve, amikor meglátták, hogy a világsztár arca szinte teljesen eltorzult, mintha túlesett volna egy rosszul sikerült plasztikai műtéten.

Az emberek hosszú hónapokig találgatták, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy Zac Efron arca hirtelen ennyire megváltozott, de a színész eddig nem igazán foglalkozott a témával. Most viszont tiszta vizet öntött a pohárba, és egy interjú során elárulta, hogy valójában miért változott meg szinte egyik pillanatról a másikra a megjelenése – az igazság pedig kifejezetten megdöbbentő.

Zac Efron elmondta, hogy nem egy balul elsült plasztikai beavatkozás miatt alakult át az arca, hanem jóval komolyabb oka van ennek: megcsúszott az otthonában, és úgy beverte a fejét, hogy elájult. Mikor felébredt, akkor érzékelte, hogy lóg az állkapcsa, ami azt jelenti, hogy valószínűleg eltörött neki. Emiatt a rágóizmai hirtelen elkezdtek megduzzadni, ami azt eredményezte, hogy a megszokotthoz képest eléggé eltorzult az arca.

Zac Efron fizikoterápiás kezeléseken vett részt, hogy meggyógyuljon, és egyre inkább kezd hasonlítani a régi önmagára. Érdekes, hogy nagyjából 1 évébe telt, míg reagált a rosszindulatú pletykákra, de jobb később, mint soha – főleg úgy, hogy még duzzadt arccal is hihetetlenül jóképű volt, szóval ha úgy maradt volna, igazából akkor se lett volna oka panaszra.

Így néz ki most Zac Efron:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás