promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincsenek szavak, így néz ki 60 évesen a Jóbarátok nagyhangú bájos színésznője, a mindig vidám Lisa Kudrow
Borítókép:  ©Warner Bros film/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a Jóbarátok legharsányabb sztárja, Lisa Kudrow.

A Jóbarátok a világtörténelem egyik legnézettebb sorozata nemcsak Amerikában, hanem az egész világon is, amely még ma is milliókat tud a képernyők elé ültetni. A hat rendkívüli jó barát életét bemutató műsor a streamingoldalaknak köszönhetően ma szinte virálisabb, mint korábban volt, mivel újabb és újabb generációk fedezik fel a különleges humora, a zseniális karakterek és a 90-es évek optimizmusát bemutató attitűdje után.

Nem öregedik a műsor, ez a legnagyobb előnye. Az pedig, hogy életörömöt oszt a képernyőkön át, nagyon sokak számára csábító lehet, főleg ezekben a viharos időkben, amikor zömmel sötétebb tónussal megfestett szériák, más stílusú sorozatok uralják el a különböző platformokat, streamingeket és az internetet.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry mind fantasztikus karriert futottak be Hollywoodban, a sorozat pedig olyan sikert és anyagi megbecsültséget adott a szereplőknek, amelyről korábban nem is álmodhattak. Egyértelműen Jennifer Aniston emelkedett ki leginkább a Jóbarátok után, ő később is nagyon sok filmben tűnt fel. Legutóbb például Adam Sandlerrel uralták le a Netflixet, és persze így a világot is a Gyagyás gyilkosság című filmekkel.

Sokak kedvence volt a sorozatban Phoebe Buffay karaktere, akit Lisa Kudrow utánozhatatlan módon keltette életre. Phoebe volt a széria legvidámabb karaktere, akinek mondatait azóta is sokan idézik. Egyéni világlátása néha tényleg elragadtatta, és ezekből lettek a legjobb mondatok.

Így néz ki most a színésznő, aki már betöltötte a 60-at is. Ezt pedig kevesen hiszik el a képeket és videókat nézve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás