promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló dolog derült ki Terence Hillről, a rajongók alig akarják elhinni

Sokkoló dolog derült ki Terence Hillről, a rajongók alig akarják elhinni

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Azt gondolod, hogy mindent tudsz a legendáról, de az igazság az, hogy érhetnek meglepetések.

Terence Hill és Bud Spencer a filmtörténet ikonikus párosa, olyan színészpáros, akiket Magyarországon mindig is imádni fognak. Nincs olyan hét, hogy ne látnánk olyan filmeket, amelyekben ők szerepelnek. Ezek pedig nagyon sokszor nézettségi rekordot döntenek. Rengeteg olyan dolog van, amelyről nem is tudunk a két ikon kapcsán, pedig igazán izgalmasak.

Ilyenek az első filmek, az első megjelenések, első szárnypróbálkozások, és az is, hogy milyen szerepekre kérték fel őket korábban, és melyek azok, amelyekből végül nem lett semmi.

Közben még arra is volt esély Terence Hill esetén, hogy...

...ő legyen Rambo. Hiszen megkeresték őt a forgatókönyvvel, amely a világ egyik legsikeresebb filmszériájának első részét tartalmazta. Terence Hill pedig nemet mondott, a többi pedig már történelem, tudjuk, hogy Sylvester Stallone alakította a vietnámi háborút is megjárt hőst, aki az igazságért küzdött a törvényekkel szemben is.

Korábban erről több interjúban is beszélt, és nagyon sok helyen említette már, ám még mindig ezrek lepődnek meg ezen a történeten, hiszen elképesztő lett volna, főleg mai szemmel, hogy ő játssza Rambót a filmvásznon. Ám túl véresnek ítélte a filmet, a jeleneteket, így nemet mondott erre a szerepre, amely Sylvester Stallonénak óriási sikert hozott később.

Még több érdekesség érdekel Terence Hillről?