promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez most komoly? Már nem Puskás Ferenc a legnagyobb büszkeségünk, döbbenet, ki taszította le az aranylábú labdarúgót a vállalkozó szerint
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szóval már nem Puskás Öcsi a leghíresebb magyar?

Puskás Ferenc Széchenyi István után a legnagyobb és leghíresebb magyar. Ez nem is kérdés. Vagy mégis? Nagyon úgy tűnik, hogy már nem az egykori Aranycsapat legendás labdarúgója a legnagyobb büszkeségünk - legalábbis ezt állítja egy fiatal vállalkozó, aki kijelentésével bizony nagy port kavart nemrég.

Már eleve az, hogy valaki azt mondja, hogy Puskás Ferenc már nem a leghíresebb magyar, kinyithatja a bicskát a zsebben, de csak még jobban felhergeli az embert, amikor megtudja, hogy egyesek szerint ki taszíthatta le az aranylábú focistát a dobogó legfelső fokáról. Persze sokan arra gondolnának, hogy az új kedvenc mondjuk a Puskás Arénát napokban háromszor is zsúfolásig megtömő Azahriah, vagy a mára világhírűvé vált, sokak által az új Puskás Ferencként emlegetett Szoboszlai Dominik léphetett Öcsi helyére, de nem így van.

Magát Moldován Andrást is sokkolta a kijelentés, hogy valaki azt meri mondani, hogy már nem Puskás a leghíresebb magyar; a sertésmogul úgy reagált erre, hogy ha ez igaz, akkor ő máris elköltözik Magyarországról.

A Cápák között stúdiójában jelent meg egy vállalkozó, aki egy mém múzeumot üzemeltet Budapesten. Pitchét pedig ezzel a furcsa kijelentéssel kezdte, ezzel ugyan elérte, hogy a Cápák figyeljenek rá, de biztos, hogy több nézőnél is kiverte a biztosítékot - főleg miután megnevezte azt a személyt, aki szerinte ma már a leghíresebb magyar.

Ugyanis azt mondta, hogy Arató András, vagyis Hide the Pain Harold még Öcsinél is híresebb, hiszen a kávés bögrét szorongató, mosolygós férfi arcát a világon mindenhol ismerik, amióta mémmé vált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás