promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila női parókában énekelte Cher világslágerét, és valami nagyon nem stimmelt a hangjával
Borítókép:  YouTube / Frizbi TV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maradjunk annyiban, hogy vannak ennél jóval komolyabb hangvételű szerzeményei is az Edda frontemberének.

Pataky Attila épp a napokban vendégeskedett Hajdú Péternél, a több mint két órás beszélgetést pedig alig néhány nap alatt 70 ezren nézték meg, ami jól mutatja, hogy az Edda énekesének mondanivalója a mai napig lázba hozza az embereket.

Nyilván sokan arra voltak kíváncsiak, hogy milyen természetfeletti történeteket oszt meg magáról, és nekik sem kellett csalódniuk, hiszen Pataky többek között hatalmas sárkányokról is szót ejtett. Persze leginkább a zenéről és a karrierjéről volt szó, ami 50 évvel az Edda alapítása után mind a mai napig töretlen, habár vannak olyan zenei kikacsintások, amiket ma már nem biztos, hogy bevállalna.

Ilyen lehetett az 1999-ben megjelent szólólemeze, a Csupaszív, amely a „Világslágerek Pataky-módra” alcímet kapta, és melynek tartalmánál már csak a borítója zavarba ejtőbb.

Ezen ugyanis az énekes egy hatalmas szív előtt, parókában látható.

Ami magát a lemezen szereplő feldolgozásokat illeti, a felhozatal meglehetősen vegyes. Cher – Believe című slágere ihlette az album nevét, amin egyébként hallhatunk autotune rásegítést is, de szerepelnek rajta Queen és Gary Moore dalok is, ezeket azonban nem költötték át magyarra.

Nem úgy, mint Ricky Martin dalát, a Livin' la vida loca-t, amely a „Ha beindult a szíved” fordítást kapta, és olyan örök sorok hallhatóak benne, mint az „én nem fogok szenvedni, mikor antinő vár rám”.

Akinek van hozzá kedve, az itt meghallgathatja a teljes albumot, a legnagyobb rajongók pedig akár meg is rendelhetik azt. Habár igazi ritkaságnak számít, azért néhány helyen még be lehet szerezni, a Vaterán nemrég még dedikált példányt is árultak!

Pataky Attilára persze ezért sem lehet haragudni, mint ahogy a mulatós korszakot is elnézték neki a rajongók, és milyen jól tették, hiszen mára visszatért gyökereihez, az Eddával pedig végigturnézzák a nyarat, a koncertekre pedig még mindig rengetegen kíváncsiak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás