promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdönthetetlen bizonyítékkal buktatták le Bud Spencer és Terence Hill sikerfilmjét, ezt már nem lehet kimagyarázni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan bizonyítékot találtak az egyik filmjükben, ami minden kétkedők meggyőz.

Olyan sok érdekes dolgot lehet felfedezni Bud Spencer és Terence Hill filmjeiben még évtizedekkel később is, amiket előtte nem is vettünk észre. Ez azért furcsa, mert azért mi magyarok tényleg annyira szeretjük ezeket az olasz vígjátékokat, hogy bármikor meg tudjuk őket nézni, fejből tudjuk idézni a párbeszédeket, becsukott szemmel is tudjuk, mi történik éppen az adott jelenetben, mégis vannak dolgok, amik hiába vannak ott a szemünk előtt, nem vesszük őket észre akkor sem, ha mondjuk 33. alkalommal nézzük végig azt a filmet.

Most is az történt, hogy egy magyar rajongó kiszúrt valamit a Kincs, ami nincs című Bud Spencer és Terence Hill filmben, amit előtte a legtöbben nem. Mikor elkészült a film, a végén olvasható felirat miatt sokan elhitték, hogy a két pofonosztó valóban egy titokzatos szigeten forgatott a Csendes-óceán déli részén, de valójában nem messze Miami Beach-től vették fel a Pongo Pongo szigeten játszódó részeket.

Ez a Key Biscayne sziget, ami már az 1980-as években is népszerű helyszín volt a strandolni és pihenni vágyók körében, de lehet itt teniszezni, golfozni, kajakozni, és horgászni is. Azt a jelenetet, amiben Alan horgászik egy tavacskában, például Key Biscayne golfpályáján vették fel.

Ebben a jelenetben vett észre egy másik furcsaságot az egyik hazai rajongó, ugyanis a vízben tükröződik egy parti ház, aminek ugye nem szabadna ott lennie, hiszen a sztori szerint a szigeten egy őslakos törzs él. Viszont nem ez az egyetlen jelenet, amiben olyan dolgot vett észre, aminek egyébként nem lenne ott keresnivalója.

(Fotó: Facebook)

Mikor Terence Hill sikeresen leüt egy madarat az égben, és elkapja, a háttérben jól látható egy kerítés, ami nyilván egy magántelekhez tartozik. Ha csak nem Kamasuka kerített körbe magának egy veteményest, akkor biztos, hogy ez is egy apró baki, ami egyébként újfent bizonyítja a kétkedőknek, hogy a Kincs, ami nincs-et valójában nem egy ismeretlen szigetecskén forgatták, amit azóta sem találnak.

(Fotó: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás