promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson olyat mondott Budapestről és a pesti emberekről, ami egészen páratlan
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson Budapestről és a pesti emberekről fogalmazott.

Sok híresség, világsztár, hollywoodi színész fordult már meg Magyarországon, és sokan közülük dicsérő szavakkal, pozitívan vélekedtek Budapestről és az itteni emberekről, de egyikük sem fogalmazott úgy, ahogy Dwayne Johnson. Ez egy egészen páratlan dolog, hiszen eddig egy világsztár sem mondta ezt így Budapestről.

A Halálos iramban-széria és az új Jumanji-filmek sztárja 2013-ban járt Budapesten, amikor nálunk forgatta a Herkules című filmet; azt a produkciót, amiben magyar színészek és hírességek is felbukkannak. Elmondhatja magáról, hogy a Sziklával együtt filmezett például Vajna Tímea, Sydney van den Bosch, Palvin Barbi, és Kovács Panka. Magát a filmet idén 10 éve, tehát 2014-ben mutatták be, és nagyon jó látni, hogy egy ekkora volumenű alkotást forgattak nálunk.

Amíg itt tartózkodott, Dwayne Johnson folyamatosan a saját közösségi oldalán áradozott a magyarországi díszletekről. Gyakorlatilag elájult attól a focistadion méretű díszletmonstrumtól, amit a film kedvéért állítottak fel a rákospalotai Origo stúdió udvarán. Azt mondta, hihetetlenül részletgazdag a díszlet dizájnja, aztán kirakott egy olyan képet, ami alá azt írta, hogy ez a legcsodálatosabb mozidíszlet, amit valaha látott.

(Fotó: Dwayne Johnson/Instagram)

Nem hiába Dwayne Johnson kapta meg Herkules szerepét, hiszen ő maga is olyan, mint egy görög félisten, ráadásul akkora, mint egy háromajtós gardróbszekrény, de így is kemény fizikai munkát tett bele, hogy teljes mértékben méltó legyen a ráosztott szerepre. Éppen ezért amíg itt volt Budapesten, a Flex Gym-ben edzett - abban a budai edzőteremben, aminek a tulajdonosa Arnold Schwarzenegger egyik jóbarátja.

Bár sok hazai híresség is jár a Flex Gym-be, Dwayne Johnson abban különbözött tőlük, hogy ő mindig visszatette a helyére a súlyokat, és használat után letörölte a padot. A tulajdonos elmondása szerint az egész lényéből alázat és kedvesség áradt. A Szikla annyira jól érezte magát a budai konditeremben, hogy aztán a saját oldalára ki is rakott egy videót, amiben megdicsérte a helységet.

Fókusz! Kiáltotta Dwayne edzés közben a Flex-ben 2013-ban. Dwayne üzenete és elszántsága adjon energiát és motivációt a céljaitok eléréséhez és a kemény edzésekhez! Köszönöm, hogy velünk voltatok és építettük együtt ezt a csodás közösséget az elmúlt 10 évben, és közben olyan sztárokkal edzettünk együtt mint a világ jelenleg legnépszerűbb színésze: Rock, aki egy vérbeli sportember! Együtt erősek vagyunk és azt kívánom, hogy sok élményt éljünk meg még együtt! Hey Rock! Nagyon köszönjük a jó kívánságokat és az elismerést, A Te motivációdnak is köszönhetjük az elmúlt éveket. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk és sok szeretettel várunk a Flex-ben hatalmas edzésekre, a megszokott hangulatban. További sok sikert kívánunk Neked, minden elimserésünk a Tiéd. Sok szeretettel, a Flex Gym csapata! Focus! Dwayne shouted while he was training at Flex in 2013. Dwayne’s message and determination should give everyone energy and motivation to reach your goals and hard work! Thank You all for being with us and building this wonderful community together for the past 10 years, and in the meantime we have trained with stars and legends like the most popular actor in the world right now: The Rock, who is a true-born athlete! We are strong together and we wish we had many more experiences together! Hey @therock ! Thank You very much for your good wishes and for the positive thoughts, We can also thank you for your every day motivation in the past years. We hope to see you soon and look forward to massive workouts at Flex, in the usual atmosphere. We raise our hats to Your successes so far and wish you much more amazing achievements. With much love, the Flex Gym team!

Posted by FLEX GYM Budapest on Sunday, October 11, 2020


Persze arról is örömmel posztolt, hogy hogyan érezte magát Budapesten. Dwayne Johnson közel 180 napig tartózkodott Magyarországon, amíg a Herkulest forgatták, és ezalatt az idő alatt nagyon megszerette a fővárosunkat. Olyannyira, hogy egyszer az oldalára kiírt egy szöveget, ami azért páratlan, mert azóta sem tett ilyen egyik nálunk járt világsztár sem. Persze sokan dicsérték Magyarországot most a Dűne színészei közül is, de Dwayne Johnson konkrétan olyat írt ki, ami még így 10 év után is büszkeséggel és boldogsággal tölti el a magyar embert.

„Öröm itt lenni Budapesten... gyönyörű város és emberek”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás