promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone pokolba kívánja a saját filmjét, ezt tekinti karrierje mélypontjának

Sylvester Stallone pokolba kívánja a saját filmjét, ezt tekinti karrierje mélypontjának

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Kiderült, melyik filmjét utálja a legjobban Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone az egyik legnagyobb sztárrá vált a 80-as, 90-es években, miután olyan legendás szerepeket vállalt el, mint Rocky (ami teljes mértékben az ő ötlete és forgatókönyve alapján készült) és Rambo - ezeket a filmeket Stallone tette kultikussá és legendássá. Eleinte persze nehezen tudott boldogulni Hollywoodban, hiszen fél arcára lebénulva született, de mostanra ez lett az ő védjegye, és még lassan 78 évesen sem akarja abbahagyni a filmezést. Nemrég kiderült, hogy az egyik következő projektje egy olyan alkotás lesz, amiben nem mint szereplő, hanem vélhetően, mint producer fog tevékenykedni, ugyanis egy életrajzi film van készülőben arról az időszakról, amikor Stallone megírta azt a forgatókönyvet, ami egyből felkeltette az egyik nagy hollywoodi stúdió figyelmét, és amit Sly csak azzal a feltétellel volt hajlandó eladni, ha ő játszhatja benne a főszerepet;

ez volt maga a Rocky.

Ezen kívül még egy disztópikus akciófilm is készül a főszereplésével, amiben az Egyesült Államok szinte teljes területét háború sújtja. A Little America-ban Sly egy háborús veteránt játszik majd, aki megbízást kap egy milliomostól, hogy keresse meg a lányát.

Az I Play Rocky című életrajzi produkciót a Zöld könyv rendezője, Peter Farrelly készíti, ám a főszereplőt egyelőre nem találták meg, így nem tudni még, hogy ki játszhatja a fiatal Sylvester Stallone-t. Bizonyára ez a produkció nagyon kedves lesz a világsztárnak, biztos segíteni fog a kreatív részében is az alkotóknak, mert neki is fontos, hogy jól sikerüljön egy róla szóló életrajzi film.

Stallone egyébként a legtöbb filmjére büszke és szereti őket, de akad néhány kivétel, amitől még ma is borsódzik a háta, illetve van egy olyan filmje, amit egész egyszerűen a pokolba kíván és a karrierje mélypontjaként tekint rá. Nyilván nem a Rambo-ról vagy a Rocky-ról, de nem is A feláldozhatók-ról van szó, hanem egy nem olyan régi filmjéről, de mielőtt ezt lelepleznénk, megmutatjuk, melyek még azok a filmek, amikre Sly nem igen szeret visszagondolni.

  • Énekes izompacsirta (1984)
  • Oscar (1991)
  • Állj, vagy lő a mamám! (1992)
  • Get Carter (2000)
  • Felpörgetve (2001)
  • D-Tox (2002)

Ez a lista viszont még akkor készült, amikor nem mutatták be azt a filmjét, ami azóta a leggyűlöltebbként szerepel a személyes listáján, ez pedig nem más, mint a 2018-ban bemutatott akciófilm, a Szupercella 2, ami a 2013-as Szupercella folytatásaként készült el. A 2. részben már sem Arnold Schwarzenegger, sem Jim Caviezel nem volt benne, csak Sylvester Stallone és 50 Cent tért vissza a főszereplők közül, míg a rendezői feladatokat pedig Steven C. Miller vette át.

„A Szupercella 3 rendezője, John Herzfeld régóta jó barátom, a közös munka tekintetében pedig azt kell, hogy mondjam, hogy a Szupercella 2 karrierem legrosszabb filmje. 17 nap alatt forgattuk le a filmet, reggeltől estik dolgoztunk elképesztő nyomás alatt, forgatási szünetek alig voltak, munka közben ettünk”

- mondta a filmről Stallone.

Érdekes, hogy az elkészült három Szupercella közül pont a második rész az, amit a legjobban utál Stallone, bár azon senki sem lepődött meg, hogy az elsővel nincs problémája, hiszen az még egy jó kis akciómozi volt, amiben Schwarzival együtt nyomták. A fenti listára pedig több olyan alkotás is felkerült, amit a magyar rajongók is imádnak, elég csak az Oscar című filmet említeni, ami a Louis de Funes főszereplésével készült francia vígjáték amerikai feldolgozása. Az Állj, vagy lő a mamám!-at is sokan szeretik, de ezt már mondjuk úgy megértjük, hogy Stallone miért nem igen szívleli.