promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könyörtelen bakik a Micsoda nő! című filmben, 34 év után az igazság még fájóbb
Borítókép:  © 1990 Touchstone/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A videó igazán érdekes felvételeket tartalmaz, amelyeket még nem láttál így.

A filmes bakik van, hogy csak évtizedekkel a film bemutatása után derülnek ki, ráadásul a régebbi filmek esetén nem is nézték ezeket a bakikat folyamatosan, így csak általában évtizedekkel később derült fény a filmes hibákra.

Amelyek így annál izgalmasabbak.

Az 1990-ben bemutatott Micsoda nő! egy romantikus vígjáték Garry Marshall rendezésében, melynek főszerepeit Julia Roberts és Richard Gere alakítják. Roberts a Vivian Ward nevű Los Angeles-i prostituált szerepét játssza, míg Gere egy tehetős üzletember, Edward Lewis karakterét ölti magára. A film akkora bombasiker volt, hogy a kilencvenes években a legnagyobb bevételt produkálta a világon.

Julia Roberts-nek pedig azonnal meghozta a világhírnevet is.

A film elején Edward véletlenül találkozik Vivian-nel és felbéreli őt egy hétre, hogy kísérje el különböző nagy nyilvánosságú eseményekre. A történet az ő kapcsolatuk cikázását követi a filvásznon, amint kibontakozik a két különböző világ kapcsolata, amelyek látszólag nagyon mások, ám kiderül, hogy bizony nagyon is passzolnak egymáshoz. A film végére pedig elválaszthatatlanok lesznek.

A film hatalmas nemzetközi sikert aratott, emellett az "Oh, Pretty Woman" főcímdal is gyorsan popkulturális jelenséggé vált, azóta is milliók imádják világszerte.

A filmben pedig meglepően sok baki van, ezekről pedig nagyon sok válogatás is készült a YouTube-ra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás