promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világszenzáció, 1949-ből került elő Bud Spencerről videó, babaarcú izomrengeteg, még nyoma sincs a szakállas igazságosztó imidzsnek
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karrierje elején még nyoma sem volt a szakállnak, szálkás test és jóképű mosoly.

Sokan gondolhatják azt, hogy Terence Hill és Bud Spencer pályafutásukat közös filmekkel kezdték, ám az igazság az, hogy noha mindketten korábban is aktívak voltak már a filmiparban, még olyan film is akad, amelyben ugyan szerepeltek mindketten, de nincs közös jelenetük. Különösen Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti, rendelkezett számottevő filmes múlttal, számos neves alkotásban megjelent már fiatalon, többek között történelmi témájú alkotásokban.

Kettőjük közül ő mindig tudatosan készült a színészetre.

Az elsők.

Terence Hill első filmszerepét 1951-ben kapta a Vakáció a gengszterrel című fekete-fehér filmben, ahol egy serdülő fiút alakított. Egy másik kiemelkedő szerepe volt 1963-ban A párduc című filmben, ahol a napóleoni háborúk korában egy jóképű grófot játszott.

Az első közös filmjük, amiben már együtt szerepeltek, a Hannibál volt, amely történelmi témájú alkotás, és itt még saját neveiken szerepeltek. Tehát, aki most nézi a stáblistát, ne keresse ebben a filmben még az ikonikus neveket.

De mégis melyik volt a későbbi Bud Spencer első filmes alakítása?

Ami Bud Spencer karrierjének kezdetét illeti, első filmes szerepét 1949-ben kapta a Quel fantasma di mio marito című filmben, ahol egy úszómestert alakított a filmvásznon. A színésztől nem állt távol a szerep, hiszen komoly sportolói múlt volt a háta mögött, többek között Magyarországon is játszott a magyar csapat ellen, mielőtt a színészet felé fordult volna. Ezért lehetetet természetes, hogy első filmjében egy úszáshoz is köthető szerepet vállalt.

Ez volt testhezálló.

Itt van egy videó a filmből, ahol már látható Carlo Pedersoli is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás