promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyi sincs a ruhátlan Lady Gagán, korhatáros képeken az újdonsült Harley Quinn
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lady Gaga minden ruhájától megszabadult néhány pikáns fotó kedvéért.

Lady Gaga már többször bebizonyította, hogy nem csak a zenei világban, de a színészetben is megállja a helyét. Olyan produkciókban láthattuk például, mint a Sin City: Ölni tudnál érte, az American Horror Story, a Csillag születik, vagy A Gucci-ház; most pedig Harley Quinn szerepében brillírozhat az Oscar-díjjal jutalmazott Joker folytatásában, amiben Joaquin Phoenix mellett alakíthat.

Lady Gaga nem csak provokatív öltözékei, polgárpukkasztó fellépései, és extravagáns stílusa miatt megosztó, de azért is sokan megvetik, mert többször levetkőzött a fotósok előtt. Hozzá kell tenni, a stílusával kapcsolatban, hogy az utóbbi időben sokat finomodott és nőiesedett a megjelenése - ezt is tükrözik azok a képek, amikben visszaköszön a finom elegancia és a vagány divat.

Az énekesnő a Vogue címlapján is többször szerepelt, és ugyanitt készültek róla olyan pikáns képek, amiken egyáltalán nem visel ruhát.


De olyan fotókat is megosztott korábban a saját oldalán, amiken csupán egyes testrészei vannak utólag kitakarva; Lady Gaga ugyanis ezeken a felvételen teljesen meztelen. Ezeket a fotográfiákat Kim Kardashian és Kanye West kedvenc fotósa, Eli Russell Linnetz készítette.


Lady Gaga tehát sosem szégyellte megmutatni testének legintimebb részeit sem a kamerának, most viszont ismét a filmvásznon fogjuk őt látni, mégpedig egy olyan szerepben, amiért talán újra Oscar-díjra jelölhetik. Ő lesz ugyanis a Joker folytatásában Harley Quinn.

A Joker: Folie à Deux című film a Másnaposok-trilógiát és a Terhes társaság-ot is jegyző Todd Phillips rendezi, a főszerepben pedig természetesen visszatér Joaquin Phoenix, aki ezért a filmért vehette át az aranyszobrot.

A Joker folytatásának előzetesét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás