promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joaquin Phoenix a dupláját zsebeli be annak, amit Lady Gaga kap a Joker folytatásáért
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre biztosabb, hogy egy méregdrága musical lesz a Joker folytatása, amiben Lady Gaga is szerepelni fog.

2019-ben a Joker című film jött, látott és mindenkit letaglózott, ugyanis senki se hitte volna, hogy a Másnaposok rendezőjének (Todd Phillips) alkotása Batman főellenségéről ennyire jó, mély és elgondolkodtató lesz. Mivel a több mint 1 milliárd dolláros mozis bevétellel anyagilag is hatalmas siker lett a Joaquin Phoenix főszereplésével készült alkotás, így nem meglepő, hogy a stúdió már be is rendelte a folytatást.

Az amerikai mozik 2024. október 4-én mutatják be a Joker második részét, ami a Folie A Deux alcímet kapta, ami nagyjából annyit jelent, hogy „egy olyan mentális betegség, illúzió, ami két, egymáshoz közelálló ember között létezik” – ez pedig erőteljesen arra utal, hogy sokak kedvenc DC karaktere társra lel, és minden bizonnyal már az is kiderült, hogy ki fogja alakítani őt.

Lady Gaga is csatlakozott a Joker folytatásához, ami ráadásul egyes hírek szerint egy 150 millió dolláros, méregdrága musical lesz. Az előző film csupán 55 millióból készült, szóval nagy az ugrás, de ez azért is van, mert jócskán megfizeti a stúdió az alkotókat:

Todd Phillips 20 millió dollárt kap egyebek között az írásért és a rendezésért, Joaquin Phoenix szintén 20 millióval lesz gazdagabb, amiért ismét elvállalja Joker szerepét, Lady Gaga pedig ennek az összegnek a felét, vagyis 10 millió dollárt vihet haza a munkájáért.

Joaquin Phoenix amúgy állítólag 4,5 milliót kapott az első Jokerért, szóval igazán jelentős a fizetésemelés, amit kiharcolt neki az ügynöke. Lehet, hogy azért jár neki ennyi pénz, mert most énekelnie és táncolnia is kell, bár az egyelőre még kérdéses, hogy mennyire fog működni a Joker: Folie A Deux musicalként, hiszen ez elég nagy eltérés a drámához képest – legkésőbb 2024. október 4-én kiderül, hogy ez egy zseniális, vagy rettenetes ötlet a készítők részéről.

Itt lehet megtekinteni Lady Gaga bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás