promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismerni a Bűbájos boszorkák egykori bombanőjére: rövid szőke haj, beesett arc, gyötört tekintet, Rose McGowan mára csak árnyéka önmagának
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rose McGowan igen sokat változott a sorozat óta eltelt években.

A 2000-es évek elején hazánkban is az egyik legnépszerűbb sorozat volt a Bűbájos boszorkák című sorozat, ami rengeteg nézőt ültetett le a tévéképernyők elé nap mint nap. A három főhős boszorka kalandjait nem mindennapi kalandjait bemutató fantasy azonban már majd 20 éve véget ért így természetesen a nővéreket játszó színésznők is igen sokat változtak az azóta eltelt időszak alatt.

A sorozat története egy testvérekből álló triót követ, akik a Bűbájosok néven ismertek,  akik az egyesített „Hármas erejüket” arra használják, hogy megvédjék az ártatlan életeket a gonosz lényektől, például a démonoktól és a warlockoktól. A sorozat kezdetben a három Halliwell-nővérre, Prue-ra (Shannen Doherty), Piperre (Holly Marie Combs) és Phoebe-re (Alyssa Milano) összpontosít. Prue halála után pedig a harmadik évad fináléjában, a negyedik évadtól kezdve rég elveszett féltestvérük, Paige Matthews (Rose McGowan) veszi át a helyét a „Hármak erejében”.

Az impulzív vörös hajú szépség Paige innentől kezdve igen fontos szereplőjévé vált a sorozatnak, az őt alakító Rose McGowan pedig igazi világhírnévre tett szert a szerep eljátszásával. A színésznő élete ugyanakkor ez mellett is számos igen érdekes elemet tartogatott.

Rose McGowan 2001-ben került a sorozatba és éppen ebben az időben szeretett bele a világ egyik leghíresebb és legmegosztóbb rocksztárjába, Marilyn Mansonba, akivel három és fél évig alkottak egy párt, ebből pedig két évet jegyesekként töltöttek, a kapcsolat azonban végül zátonyra futott.

A színésznő egyébként nagyon sokat szenvedett Hollywoodban, kihasználták, bántalmazták. Ezek kapcsán pedig végül 2017-ben törte meg a csendet. Akkor nyilvánosan mondta el, hogy Harvey Weinstein az 1997-es Sundance Film Festival ideje alatt egy hotelszobában megerőszakolta, amit azonnal jelentett is a stúdiónak, ám ahelyett, hogy megvédték volna, minden munkájától megfosztották.

Ez pedig sajnos még mindig nem minden egy 2018-as interjúban ugyanis azt állította, a rendező Alexander Payne szexre kényszerítette, amikor még csak 15 éves volt. A férfi ezt közleményben cáfolta, azt írta, az aktus mindkettőjük beleegyezésével történt, ő pedig abban a hiszemben volt, hogy a lány legalább 18 éves.

A színésznőt tehát igen sok trauma érte karrierje során, ami láthatóan a külsején is meglátszik, mostanság ugyanis igencsak vadítóan néz ki de egyáltalán nem úgy ahogy a Bűbájos boszorkákban láthattuk.

Az 50 éves Rose immár rövid, szőke hajat visel, ami teljesen más kataktert ad arcának és azon sem csodálkoznánk ha valaki fel sem ismerné már a radikális változások miatt melyek a külsejét érintik.

Azt azonban, hogy áll ez az új stílus a színésznőnek mindenki döntse el maga legfrissebb fotóit látva!

Forrás: InStlyle / Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás