promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vöröshajú démoni csodanő A galaxis őrzői Nebulája a való életben, így néz ki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legszórakoztatóbb Marvel-filmek ördögi főszereplője valójában egy csodálatos vörös szépség.

A Marvel-univerzum jött, látott és elképesztő győzelmet aratott. Majd amikor már úgy lehetett érezni még legelőször, hogy elfogy a lendület, nincs több szufla, megérkezett A galaxis őrzői (immár trilógia, plusz egy karácsonyi film) első része. James Gunn elképesztően szórakoztató képregény filmet varázsolt a nézők elé, amely rövid időn belül meghódította a világot. A szereplők zseniálisak (Chris Pratt, Dave Bautista, Michael Rooker), a poénok jól működnek, és még a történet is jó.

A galaxis őrzői olyan közönséget is meg tudott szólítani, akik még legnehezebb álmaikban sem gondolták volna, hogy rajongói lesznek egy olyan alkotásnak, amelynek forrása képregény. Aztán így lett, elképesztő tömegeket mozgatott meg az alkotás, így nem is volt kérdés, hogy sorban jönnek a többi részek is, hogy aztán a harmadik epizód a könnyed hangvételből hirtelen nagyon fajsúlyos hangvételre váltson.

De ennek a filmnek ez is jól állt.

Sokan azonban a rengeteg maszk miatt nem is tudják, hogy az egyes szerepekben kik játszanak. Gamorát például Zoe Saldana, aki rengeteg filmből ismerős lehet, ám még ott is ő játszott, ahonnan nem lehet ismerős. Ő alakítja ugyanis az Avatar-filmek női főszerepét.

De ki Nebulát, aki felismerhetetlen a robotálarcban?

Korunk egyik kedvelt színésznője, aki többek között játszott az új (többek között Dwayne Johnson-nal és Jack Black-kel készült) Jumanji-filmekben is, de ezek mellett is számtalan könnyed, limonádé ízesítésű komédiában is feltűnt. Nebulát Karen Gillan alakítja, de a vörös hajú színésznőt így még sosem láthattad, a maszk nagyon jól sikerült.

Íme Karen Gillan, akit nagyon sokan imádnak szerte a világon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás